Palatul Suter, amenajat ca boutique-hotel, va fi deschis în septembrie, la 5 stele plus

Palatul Suter, amenajat ca boutique-hotel, va fi deschis în septembrie, la 5 stele plus
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 6 iun 2018

Palatul Suter din centrul Bucureștiului, amenajat sub forma unui boutique-hotel, va fi deschis în luna septembrie, urmând să fie singurul din țară clasificat la 5 stele plus. Managementul hotelului va fi asigurat de Răzvan Pîrjol, președinte al Bucharest Tourism Board, absolvent și fost director al Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveția, una din primele instituții de învățământ superior specializate în management hotelier la nivel mondial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Palatul Suter, construit la începutul secolului al-19-lea ca reședință a arhitectului elvețian Gustav Suter, apropiat al lui Carol I și artizan al Parcului Carol, precum și al cartierului Grammont, are 17 camere și apartamente.

Clădirea a intrat în circuitul turistic în anul 2007, când a fost lansată pe piața hotelieră sub numele de Carol Park Hotel, atrăgând în anii care au urmat clienți celebri care au ajuns în Capitală, printre care cântăreața Beyonce, actorul Nicholas Cage, Deep Purple sau Enrique Iglesias.

Primul hotel din România scos la vânzare sub brandul Hilton. Proprietarii vor să vândă și să plece din țară CITEȘTE ȘI Primul hotel din România scos la vânzare sub brandul Hilton. Proprietarii vor să vândă și să plece din țară

Clădirea a fost cumpărată în anul 2015 de către o companie românească, după ce în ultimii ani hotelul nu mai funcționa. Noul acționar a renovat între timp hotelul, rebranduindu-l cu numele său inițial, Palatul Suter.

"Plecând de la idea de <<small is beautiful>>, ne propunem ca prin deschiderea Hotelului Palatul Suter să completăm oferta de city retreat bucureștean, cu un concept de ospitalitate contemporană, grevat pe șarmul și tradiția <<din alte timpuri>> ale unei clădiri de patrimoniu. Ne dorim să fi găsit echilibrul perfect între trecut, prezent și viitor", spune Răzvan Pîrjol, președintele Consiliului de Administrație și directorul hotelului.

Palatul Suter, amenajat ca boutique-hotel, va fi deschis în septembrie, la 5 stele plus

 

viewscnt
Afla mai multe despre
palatul suter
deschidere
hotel
bucuresti
razvan pirjol
manager