Compania americană de studii clinice medicale PPD România rămâne încă 5 ani în West Gate

Compania americană de studii clinice medicale PPD România rămâne încă 5 ani în West Gate
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2018

Compania americană de studii clinice medicale PPD România a prelungit contractul de închiriere pentru încă 5 ani a spațiului de birouri cu West Gate, parc de afaceri deținut de Liviu Tudor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, ucb
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

PPD România este subsidiară a companiei americane Pharmaceutical Product Development (PPD) LLC, cu sediul în Wilmington, Carolina de Nord, SUA și este o organizație globală de cercetare ce furnizează servicii integrate de dezvoltare a medicamentelor integrate, de laborator și de management al ciclului de viață al acestora. La nivel global compania este prezentă în 47 de țări și are peste 20.000 angajați.

În prezent, parcul de birouri West Gate pune la dispoziția comunității de business o gamă largă de servicii și facilități precum: trei spații de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri și o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curățătorie de haine, sală de fitness, teren de sport și spații de relaxare exterioare pe iarbă.

West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați. 

Piața spațiilor de birouri din București are nevoie de noi proiecte de dezvoltare. În 3 ani, peste 900.000 metri pătrați de spații de birouri vor intra pe piață CITEȘTE ȘI Piața spațiilor de birouri din București are nevoie de noi proiecte de dezvoltare. În 3 ani, peste 900.000 metri pătrați de spații de birouri vor intra pe piață

În West Gate au sedii companii precum Dacia Renault, Societe Generale European Business Services, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health sau Medicover. West Gate face parte din portofoliul Genesis Property, o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală.

Compania a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii.

Valoarea investițiilor realizate de Genesis Property în România se ridică la peste 400 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ppd romania
west gate