Ecopaper Zărnești împrumută 5 milioane de euro de la UniCredit Bank pentru finalizarea unei investiții

Ecopaper Zărnești împrumută 5 milioane de euro de la UniCredit Bank pentru finalizarea unei investiții
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 10 mar 2016

Producătorul de hârtie pentru carton ondulat Ecopaper Zărnești, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, va accesa un credit de 5 milioane de euro de la UniCredit Bank, pentru finalizarea investiției într-o mașină de hârtie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Ecopaper realizează o investiție de 80 milioane de euro care constă în realizarea unei noi mașini de hârtie și este realizată în proporție de 98%. Creditul ce urmează a fi contractat este pentru fializarea lucrărilor și punerea în funcțiune”, a declarat pentru Profit.ro directorul general al Ecopaper, Arnică Oncioiu.

El a explicat că proiectul, început în august 2013, va fi finalizat în primul semestru al acestui an.

Investiție de 3 mil. euro într-un complex de vile în Corbeanca CITEȘTE ȘI Investiție de 3 mil. euro într-un complex de vile în Corbeanca

Ecopaper este deținut de producătorul de ambalaje de carton Ecopack din Ghimbav, controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn.

Afacerile Ecopaper au ajuns in 2014 la 143,3 milioane de lei (32,2 milioane de euro), în ușoară creștere față de anul anterior. Profitul înregistrat de companie a fost de 8,6 milioane de lei (1,9 milioane de euro), la jumătate față de valoarea consemnată în 2013.

Printre marii jucători pe piața de carton ondulat se numără Ecopack, Ambro Suceava, Vrancart Adjud, VPK Packaging, Rondocarton sau Dunapack.

viewscnt
Afla mai multe despre
ecopaper
credit
unicredit bank