Elon Musk și-a scos la vânzare cinci dintre proprietățile californiene

Elon Musk și-a scos la vânzare cinci dintre proprietățile californiene
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2020

Elon Musk dorește să arate că deja celebrele mesaje pe Twitter în care susținea că nu va mai deține proprietăți pentru că proprietățile te trag în jos, nu au fost vorbe în vânt. Miliardarul american a scos la vânzare 5 dintre proprietățile sale californiene, pentru o sumă totală de 97,5 milioane de dolari, transmite vineri DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele cinci proprietăți, dintre care patru în cochetul cartier Bel-Air și o a cincea în bogatul cartier Hillsborough din Silicon Valley, au fost scoase la vânzare după ce, la începutul lunii, Musk a pus pe piață alte două proprietăți pe care le deține în Bel-Air - acestea pentru suma totală de 39,5 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Românii - primii în Uniunea Europeană la proprietatea asupra locuinței CITEȘTE ȘI Românii - primii în Uniunea Europeană la proprietatea asupra locuinței

Elon Musk a confirmat săptămâna trecută, printr-o apariția în emisiunea online a lui Joe Rogan, că dorește să-și vândă casele, precizând că intenționează să stea în chirie.

Printre cele 5 proprietăți proaspăt scoase pe piață se numără vila modernă de pe Chalon Road și alte trei case adiacente, aflate pe o străduță închisă din apropiere. Proprietatea din Hillsborough este formată din 20 de hectare de teren în natură, cu poteci amenajate pentru drumeții, grădini și un conac cu 10 dormitoare ce datează din 1916.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
case
california