EXCLUSIV VIDEO Cântăreața Delia și-a cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro în One Verdi Park, proiect în care a și investit alături de dezvoltatorul One United și care va fi livrat peste un an

EXCLUSIV VIDEO Cântăreața Delia și-a cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro în One Verdi Park, proiect în care a și investit alături de dezvoltatorul One United și care va fi livrat peste un an Galerie foto

SURSA FOTO: Facebook Delia

Alexandru Urzică
Alexandru Urzică
scris 5 oct 2020

Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Profit.ro.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Cei doi sunt investitori vechi alături de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Delia și Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în urmă cu 7 ani, cu circa un milion de euro, în One Floreasca Lake și investesc regulat în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties“, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Munteanu.

Delia și Răzvan au plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse, iar diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor.  

EXCLUSIV VIDEO Cântăreața Delia și-a cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro în One Verdi Park, proiect în care a și investit alături de dezvoltatorul One United și care va fi livrat peste un an

Luna trecută, One United Properties a decis să transforme în bloc de locuințe turnul de birouri proiectat în cadrul One Verdi Park. Varianta inițială a proiectului presupunea construcția unui turnul de birouri cu o suprafață comercială brută de 21.000 metri pătrați și înalt de 17 etaje și a unui turn rezidențial cu 20 de etaje, format din 134 de apartamente. Pe fondul precontractării a peste 75% din turnul rezidențial al acestui ansamblu, precum și în baza cererii crescute pentru acest segment de piață, acționarii companiei au decis ca One Verdi Park să fie un concept exclusiv rezidențial, păstrand componenta comercială care să deservească locatarii.

Penthouse-ul tranzacționat este în turnul proiectat încă de la început pentru locuințe. În acest turn mai este un penthouse cu o suprafață puțin mai mare, pentru care dezvoltatorul este în negocieri avansate de vânzare, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

EXCLUSIV George Monceanu, solistul trupei Body&Soul, pregătește vânzarea unui teren valoros din București, pe care funcționează o fabrică în insolvență a familiei sale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV George Monceanu, solistul trupei Body&Soul, pregătește vânzarea unui teren valoros din București, pe care funcționează o fabrică în insolvență a familiei sale

În urmă cu un an, One United Properties a reușit să vândă cel mai scump apartament din complexul rezidențial One Mircea Eliade, penthouse-ul de la etajul 20 al celui mai înalt dintre turnuri, cu 6,87 milioane euro, fără TVA, sau peste 8 milioane de euro cu TVA inclus, tranzacție prezentată în exclusivitate de Profit.ro. Prețul include mobila și designul realizat de compania Lemon. Acesta este un preț record pentru piața imobiliară româneasc.

Suprafața acestui apartament va avea peste 1.000 de metri pătrați și va dispune de o piscină de 9 metri lungime și 3 metri lățime amplasată chiar lângă livingul care va avea o înălțime de 7 metri. Proprietarul va avea o priveliște de 360 de grade, apartamentul fiind îmbrăcat în sticlă și nu are vecini pe etaj.

One United Properties, înființat în 2007, este principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăți rezidențiale exclusiviste din București. Compania  domină nișa apartamentelor de lux. În ultimii ani, a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. În august 2018, fondatorii companiei au dezvoltat divizia Neo, în care îl au ca partener, cu 17%, pe Octavian Avrămoiu și care este specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale de lux de tip boutique, pe terenuri de 2.000 – 3.000 de metri pătrați.

În fiecare an, piața rezidențială bucureșteană sporește cu circa 10.000 de locuințe noi. Un procent extrem de mic dintre acestea, adică în jur de 2%, aparțin segmentului de lux. Totuși, valoarea acestei niște depășește 10% din vânzările anuale de apartamente din București.

viewscnt
Afla mai multe despre
delia matache
razvan munteanu
one united properties
one verdi park