Familia Larionesi, proprietara constructorului Campeador, se împrumută cu 4,5 milioane euro de la CEC Bank pentru un proiect rezidențial din Timișoara

Familia Larionesi, proprietara constructorului Campeador, se împrumută cu 4,5 milioane euro de la CEC Bank pentru un proiect rezidențial din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2021

Compania de construcții Campeador, deținută de familia bistrițeană Larionesi,  a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Linia de finanțare actuală va fi utilizată pentru dezvoltarea proiectului Campeador City, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale aflate în dezvoltare în Timișoara. Prima fază a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare și 113 parcări subterane și supraterane și este localizată în zona centrală a orașului, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru luna aprilie 2022.

EXCLUSIV Familia Cobâlaș cumpără un teren de la fiica cea mare a lui George Becali și inițiază cel mai mare proiect rezidențial al său în Pipera CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Familia Cobâlaș cumpără un teren de la fiica cea mare a lui George Becali și inițiază cel mai mare proiect rezidențial al său în Pipera

Campeador City va include în total opt blocuri cu apartamente cu una, două și trei camere și o clădire de birouri care va include și spații comerciale și o grădiniță. Dezvoltarea proiectului va fi derulată pe parcursul a patru etape.

Campeador a început și dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 100 de apartamente pe un teren de pe Șoseaua Viilor cumpărat, recent, de la producătorul de ciocolată Kandia, într-o tranzacție prezentată în premieră de Profit.ro. Acesta este un prim proiect dezvoltat de investitor în București, piață pe care vizează extinderea.

Grupul austriac Julius Meinl, proprietarul Kandia, a încasat, la finalul anului trecut, circa 1,5 milioane de euro, potrivit estimărilor Profit.ro, din vânzarea terenului de circa 4.500 de metri pătrați, amplasat peste drum de fabrica din Șoseaua Viilor. Lotul este acoperit cu clădiri utilizate, în trecut, în procesul de producție. Între timp, liniile de fabricație au fost mutate în unitatea învecinată.

Grupul Autonom, cel mai mare cumpărător de mașini din România, pregătește o nouă emisiune de obligațiuni, de această dată de până la 250 milioane euro CITEȘTE ȘI Grupul Autonom, cel mai mare cumpărător de mașini din România, pregătește o nouă emisiune de obligațiuni, de această dată de până la 250 milioane euro

Pe acest amplasament, Florin (Nelu) și Daniel Larionesi, proprietarii Campeador, au început dezvoltarea unui ansamblu rezidențial cu peste 100 de apartamente și o valoare investițională de circa 6 milioane de euro, sumă care include și valoarea terenului. Proiectul are ca termen de finalizare luna mai a anului viitor.

Acesta este primul proiect rezidențial propriu dezvoltat de Campeador în București, care intenționează să se extindă aici și cu alte proiecte mai mari, a declarat, pentru Profit.ro, Nelu Larionesi.

Grupul Campeador a dezvoltat, până acum, 7 ansambluri rezidențiale în 5 județe din România și în Viena, cu un total de 1.000 de apartamente livrate. Cel mai recent proiect finalizat este un apart-hotel cu 110 unități de cazare în Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
larionesi
campeador
kandia
rezidential