Undă verde - Romcim preia trei companii

Undă verde - Romcim preia trei companii
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2021

Tranzacția prin care Romcim, aparținând Grupului CRH, preia compania Euroagregate și, totodată, achiziționează activitățile firmelor SUT-ICIM și I.R.C.A, a fost autorizată de Consiliul Concurenței.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Romcim este activă pe piața producției de ciment, agregate, betoane și elemente prefabricate din beton. Romcim SA deține și operează două fabrici de ciment la Medgidia și Hoghiz, o stație de măcinare la Târgu-Jiu, precum și o rețea de terminale de ciment, cariere, balastiere, depozite de agregate, stații de betoane, stații producătoare de elemente prefabricate de beton.

EXCLUSIV Dan Ostahie cumpără teren în zona corporațiilor din Pipera pentru cel mai mare centru comercial Altex CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dan Ostahie cumpără teren în zona corporațiilor din Pipera pentru cel mai mare centru comercial Altex

Companiile Euroagregate SRL, SUT-ICIM SA și IRCA SRL sunt active în domeniul materialelor de construcții și își desfășoară activitățile în județul Brașov.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
romcim
beton