FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București

scris 4 mar 2020

Omul de afaceri George Copos pregătește inaugurarea clădirii Ana Tower, turnul de birouri de peste 100 de metri din București, din apropierea centrului Romexpo.

„Clădirea este situată într-o zonă extrem de dinamică a orașului, care va deveni viitorul „City” bucureștean. Sunt mândru că sunt român și investesc în România”, spune Copos.

În vară, Cu jachetă de șantier și cască, Copos a "pus bradul" pe turnul de birouri.

Imagini sunt disponibile și în GALERIA FOTO

FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București

Anterior a fost anunțat oficial că George Copos a încheiat cu PricewaterhouseCoopers România un contract de închiriere în proiectul Ana Tower, turnul de birouri de peste 100 de metri din București, informație anunțată în exclusivitate de Profit.ro.

FOTO Copos și-a terminat turnul de birouri de peste 100 de metri din București

Noile birouri au o suprafață totală de 9.120 metri pătrați, cu aproape o treime mai mare decât cea ocupată anterior și dispusă pe ultimele șapte etaje ale clădirii.

Nereguli găsite de Guvern la odiseea metroului din Drumul Taberei: Costurile - modificate față de oferta inițială. Structura de rezistență a depășit 1 miliard lei CITEȘTE ȘI Nereguli găsite de Guvern la odiseea metroului din Drumul Taberei: Costurile - modificate față de oferta inițială. Structura de rezistență a depășit 1 miliard lei

De asemenea, D&B David și Baias, societatea de avocatură afiliată PwC în România, își mută sediul în aceeași clădire.

În ultimii zece ani, PwC România a avut sediul de birouri în clădirea Lakeview din zona Barbu Văcărescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
pwc
ana tower