FOTO CTP pregătește în România un spațiu de depozitare uriaș, cu birouri și magazine

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2024

Dezvoltatorul imobiliar CTP, care deține în România proprietăți în valoare de peste 1,6 miliard de euro, pregătește un spațiu de depozitare uriaș pe raza comunei Blejoi, la ieșire din Ploiești, în zona comercială Auchan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

Este vizată o suprafață construită de peste 100.000 mp, conform Primăriei Blejoi.

FOTO Un grup de dezvoltatori vrea să construiască cel mai înalt zgârie-nori din SUA într-un oraș în care experții nu se așteptau CITEȘTE ȘI FOTO Un grup de dezvoltatori vrea să construiască cel mai înalt zgârie-nori din SUA într-un oraș în care experții nu se așteptau

Construcția va avea ca destinație o clădire de birouri, o zonă comercială (inclusiv un magazin), un spațiu de depozitare.

FOTO CTP pregătește în România un spațiu de depozitare uriaș, cu birouri și magazine

CTP a fost fondată în 1998 de Remon Vos, Eddy Maas și Johan Brakema. În 2019, Remon Vos a devenit unicul acționar al CTP și în 2021 a listat compania la bursa din Amsterdam unde a ajuns la o capitalizare de 6,6 miliarde de euro. Participația de circa 75% pe care o mai deține în cadrul CTP i-a conferit lui Remon Vos locul 5 în topul celor mai bogați olandezi, cu o avere estimată la 4,4 miliarde de euro de publicația Quote 500.

În România, CTP deține parcuri industriale și logistice cu o suprafață totală de 2,5 milioane de metri pătrați, echivalentul a peste 22% din volumul total gestionat de companie la nivel european. Valoarea proprietăților deținute de grup în România se ridică la 1,6 miliarde de euro și reprezintă 16% din valoarea întregului portofoliu CTP, având a doua cea mai mare pondere după Cehia.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 11,2 milioane de metri pătrați de spații în zece țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctpark
ploiesti