Franciza americană de agenții imobiliare ERA Real Estate intră pe piața românească

Franciza americană de agenții imobiliare ERA Real Estate intră pe piața românească
scris 3 nov 2015

Rețeaua americană de agenții imobiliare în franciză ERA Real Estate, cu peste 32.000 de brokeri și asociați în 2.300 de birouri din 50 de țări, se lansează în România, unde va concura cu Re/Max și CENTURY 21 R&V Real Estate, care operează sub același sistem.

ERA Europe va anunța săptămâna viitoare începerea activităților ERA România și va prezenta sistemul de francizare imobiliară pe care îl operează. 

ERA are o experienta de peste 40 de ani in domeniul afacerilor imobiliare, fiind înființată în anul 1971 în Statele Unite ale Americii.

În prezent, ERA Real Estate are birouri în 50 de țări și teritorii din întreaga lume. În Europa, compania are birouri în Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Germania și Portugalia.

”Concurența pe piața imobiliară din România este mult nereglementată și există puține bariere pentru intrare. Această piață imobiliară supraaglomerată din România cuprinde mii de companii imobiliare și un lucru este clar pentru clienții ce doresc să cumpere o casă sau să își vândă casa: au de ales cu cine vor să lucreze”, apreciază reprezentanții ERA Real Estate.

În România, alte rețele de agenții imobiliare în franciză sunt Re/Max și CENTURY 21 R&V Real Estate, ambele din Statele Unite ale Americii.

viewscnt
Afla mai multe despre
era real estate
franciza
romania