Spaniolii de la Gran Via Real Estate finalizează dezvoltarea fostei platforme Frigocom

Spaniolii de la Gran Via Real Estate finalizează dezvoltarea fostei platforme Frigocom
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2020

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via Real Estate, prezent în România din 2006, finalizează în acest an dezvoltarea fostei platforme Frigocom de la intersecția bulevardului Timișoara cu strada Moinești, ansamblul rezidențial Timișoara 58, din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania are în lucru ultima fază a proiectului, două blocuri cu 300 de apartamente, totalizând o investiție în construcție de 18 milioane euro.

BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă CITEȘTE ȘI BCR vrea să acorde credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin Prima Casă

Proiectul Timișoara 58 a fost dezvoltat începând din 2013, în patru faze de construcție, pe un teren în suprafață de 32.000 metri pătrați (fosta platformă industrială Frigocom) totalizând o investiție de 45 milioane euro în achiziția terenului, infrastructură, 7  blocuri și diverse facilități precum locuri de parcare, alei de circulație sau loc de joacă destinat locatarilor. Până anul trecut au fost livrate 500 de apartamente, urmând ca după finalizarea ultimei faze, întreaga comunitate să numere 800 de unități.

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat în București 1.800 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
frigocom
gran via real estate