Grupul francez Catinvest, controlat de familia Catteau, investește la Constanța

Grupul francez Catinvest, controlat de familia Catteau, investește la Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2019

Grupul francez de real estate Catinvest, controlat de familia Catteau, care deține galeriile comerciale ale Electroputere Parc Craiova, a finalizat prima etapă din planul de extindere a centrului comercial TOM Constanța, investiție de aproximativ 3 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca parte a planurilor strategice de dezvoltare a centrului TOM Constanța în următorii ani, grupul francez de real estate a achiziționat o suprafață de 2,5 hectare de teren, care va asigura creșterea viitoare a suprafeței totale închiriabile a centrului comercial cu încă 40.000 metri pătrați de spațiu de retail și pentru birouri, într-o fază ulterioară de extindere.

CONFIRMARE FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, se pregătesc să cumpere activele imobiliare ale fabricii de hârtie Letea CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, se pregătesc să cumpere activele imobiliare ale fabricii de hârtie Letea

Centrul comercial TOM a fost deschis în 2006, cu o suprafață totală închiriabilă de 48.000 de metri pătrați (incluzând Carrefour, Brico Depot, Decathlon, Jysk, Lem’s). După extindere, această suprafață a ajuns la 51.500 metri pătrați.

Cu peste 85 de magazine și o rată de ocupare de 100%, TOM Constanța înregistrează circa 5,5 milioane de vizitatori pe an. 

Catinvest Eastern Europe, cu sediul central la București și parte a grupului francez Catinvest, deține și operează 6 centre comerciale din România, Ungaria și Cehia, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 275.000 de metri pătrați.

Pe piața locală, Catinvest Eastern Europe a intrat în anul 2003 și are în proprietate centrele comerciale Esplanada și Orhideea din București, Tom din Constanța și Electroputere Parc din Craiova. În total, grupul francez deține și operează peste 500.000 de metri pătrați în Franța și Europa de Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
tom constanta
catinvest