Hercesa a început a treia fază a proiectului Vivenda, cu 132 apartamente, investiție de 14 milioane de euro

Hercesa a început a treia fază a proiectului Vivenda, cu 132 apartamente, investiție de 14 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2016

Grupul spaniol Hercesa, prezent în România din 2004, începe lucrările la primul bloc din cea de-a treia fază a ansamblului rezidențial Vivenda Residencias, care va cuprinde în total 132 de apartamente, situate în două blocuri, investiție de 14 milioane de euro. Termenul de finalizare al primului bloc, cu un total de 66 de apartamente, este luna aprilie 2017. Construcția celui de-al doilea bloc este programată să înceapă tot în acest an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Interesul cumpărătorilor pentru ansamblul Vivenda Residencias, concretizat prin vânzarea în totalitate a primelor două faze finalizate ale proiectului (420 de apartamente), reiese și din situația vânzărilor la etapa actuală, asfel că 30% dintre locuințele din primul bloc au fost vândute încă din stadiul de proiect.

"Piața rezidențială s-a înscris încă de anul trecut într-o tendință ascendentă, iar interesul cumpărătorilor a crescut. Față de perioada de boom imobiliar, însă, tipologia clienților s-a schimbat semnificativ, în sensul că acum vorbim despre cumpărători pe deplin informati, care știu ce vor de la un apartament și își cunosc foarte bine necesitățile în domeniul imobiliar", a declarat într-un comunicat Mauricio Mesa Gomez, director general pentru România și Bulgaria în cadrul grupului Hercesa.

Divizia imobiliară a Inter IKEA a cumpărat un teren de 48 de hectare în nordul Capitalei CITEȘTE ȘI Divizia imobiliară a Inter IKEA a cumpărat un teren de 48 de hectare în nordul Capitalei

Prețurile locuințelor din Vivenda Residencias sunt: 57.512 euro plus TVA 5% pentru apartamentele cu două camere, 86.213 euro plus TVA 5% pentru locuințele cu trei camere și 99.948 de euro plus TVA 5% în cazul apartamentelor cu patru camere. Prețurile includ un loc de parcare și o boxă.

Hercesa și-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziționarea clădirii Cișmigiu, situată în centrul Bucureștiului. În urma unui complex proces de reabilitate desfășurat de Hercesa, clădirea Cișmigiu și-a reluat activitatea de hotel de lux cu spații comerciale la parter, închiriate de Institutul Cervantes și Librăria Humanitas.

Dezvoltatorul a finalizat și a dat în folosință 420 de apartamente în proiectul Vivenda Residencias (în zona Bulevardului Basarabia) și plănuiește construcția a încă aproximativ 5.100 de locuințe în București în trei proiecte situate în diferite puncte ale capitalei, respectiv Vivenda Residencias (în zona Bulevardului Basarabia), ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea) și Estellas Residencias (în zona Șoseaua Orhideelor).

viewscnt
Afla mai multe despre
hercesa
investitie
vivenda