Himoinsa, parte a grupului japonez Yanmar, deschide primul centru logistic din România, care va deservi și țările vecine

Himoinsa, parte a grupului japonez Yanmar, deschide primul centru logistic din România, care va deservi și țările vecine
scris 24 oct 2017

Compania Himoinsa, parte a grupului japonez Yanmar, specializată în producerea și vânzarea de generatoare electrice, deschide primul centru logistic din România, la Chiajna, o investiție de 500.000 de euro, în urma căreia vor fi deservite piețele din Albania, Bulgaria, Croația, Grecia, Republica Moldova, România, Serbia și Slovacia.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Centrul logistic are o suprafață de peste 1.500 metri pătrați, spațiul de depozitare fiind alocat stocării generatoarelor industriale și administrat de All Generating, distribuitorul Himoinsa în România.

„Intenționăm să ne extindem activitatea în zona de servicii la nivel național, iar  noul centru logistic ne oferă exact suportul de care avem nevoie. Dacă evoluția pieței va fi pozitivă, avem în vedere majorarea valorii stocului de la 500.000 de euro la finele acestui an, până la 1 milion de euro, în 2018”, a declarat Cătălin Stănciulescu, director comercial All Generating.

Vastint anunță deschiderea primelor clădiri de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square CITEȘTE ȘI Vastint anunță deschiderea primelor clădiri de birouri din ansamblul Timpuri Noi Square

În 2004, Himoinsa a deschis o filială în Polonia, de unde sunt deservite direct piețele din Lituania, Estonia, Letonia, Belarus și Ucraina. Odată cu deschiderea centrului logistic din Chiajna, Himoinsa își extinde prezența în Europa de Est, unde deține o importantă rețea de distribuție.

În prezent, piața de generatoare electrice din România este estimată la 20 de milioane de euro, aceste echipamente fiind utilizate preponderent în sectoare precum sănătate, administrație publică, construcții, retail, minerit, comunicații, turism, agricultură, IT&C (data center).

Himoinsa este prezentă pe piața din România din 2010.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
himoinsa
centru logistic
chiajna
generatoare