Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro

Clădirea Tandem a Telekom Romania, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, pregătită pentru vânzare. Prețul de pornire este estimat la 8 milioane de euro
scris 20 oct 2017

Telekom Romania a prezentat oferta de vânzare a clădirii Tandem din București, situată în apropierea Palatului Telefoanelor, la un preț de pornire estimat la 8 milioane de euro.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Clădirea este compusă din teren intravilan, având o suprafață de 4.740 mp și din construcții cu suprafață construită la sol de 2.030 metri pătrați. Aceasta include o clădire de birouri cu un regim de înălțime de 2S+P+7etaje și anexe. Suprafață utilă totală a proprietății este de 13.250 metri pătrați.

Variantele pe care Telekom Romania Communications le are în vedere pentru această tranzacție sunt vânzarea și închirierea ulterioară de către companie a unui spațiu din clădirea care va fi construită de către cumpărătorul imobilului în locul clădirii existente sau vânzarea simplă a imobilului (teren și construcție existentă).

Recent, Telekom Romania Communications a finalizat vânzarea unei alte proprietăți în aceeași zonă situată în București, pe Strada Matei Millo nr.6, sector 1, constând într-un teren de 1.783 metri pătrați, la un preț de aproape 4 milioane euro.

Ascensoarele vor putea fi reparate sau înlocuite cu banii din proiectele de reabilitare termică a blocurilor CITEȘTE ȘI Ascensoarele vor putea fi reparate sau înlocuite cu banii din proiectele de reabilitare termică a blocurilor

În 2017, Telekom Romania Communications a capitalizat 23 proprietăți, a căror valoare toală este de peste 10 milioane euro.

Totodată, ca parte a strategiei de capitalizare a activelor de care dispune, Telekom Romania Communications a demarat procedurile administrative pentru obținerea autorizației de construire pentru realizarea lucrărilor de consolidare a clădirii Palatului Telefoanelor.

În acest sens, compania trebuie să obțină avizele necesare impuse prin certificatul de urbanism în vederea eliberării autorizatiei de construire. La finalizarea lucrărilor de consolidare, Palatul Telefoanelor va fi folosit ca spațiu de lucru pentru angajații companiei, dar este luată în considerare și închirierea spațiului respectiv către potențiali clienți de pe piață. Palatul Telefoanelor este o clădire emblematică a orașului București, fiind construită în stilul art deco, în anii 1930, pe un teren cu o suprafață de 1.893 metri pătrați, având o suprafață totală construită la sol de 1.702 metri pătrați.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

viewscnt
Afla mai multe despre
tandem
telekom romania