Impact anunță ce va construi pe terenul cumpărat cu 10 milioane euro: un nou complex cu peste 600 de apartamente în viitorul „pol al clădirilor de birouri”

Impact anunță ce va construi pe terenul cumpărat cu 10 milioane euro: un nou complex cu peste 600 de apartamente în viitorul „pol al clădirilor de birouri”
scris 18 iul 2017

Compania imobiliară Impact, controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a anunțat astăzi că va construi "o nouă comunitate rezidențială" de peste 600 de apartamente în cartierul Domenii din București, Complexul va fi construit pe terenul cumpărat ieri cu peste 10 milioane de euro.

Complexul va fi situat între bulevardele Kiseleff și Ion Mihalache, Domenii fiind o zonă a Capitalei cunoscută drept viitorul „pol al clădirilor de birouri”.

Lucrările pentru prima fază a proiectului vor fi începute în toamna acestui an și încheiate în primăvara anului 2019, iar prima fază va cuprinde patru blocuri cu 268 de apartamente.

EXCLUSIV Nepotul lui Mircea Lucescu, Matei, vrea să reînvie brandul Bere Grivița CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Nepotul lui Mircea Lucescu, Matei, vrea să reînvie brandul Bere Grivița

Ansamblul va fi compus din nouă blocuri care vor avea între 9 și 13 etaje fiecare, oferind apartamente de diferite dimensiuni – de la garsoniere, la apartamente tip studio, cu două, trei sau patru camere. Locurile de parcare vor fi situate în subteran pentru a limita traficul auto în interiorul comunității, iar mai puțin de o treime din suprafața dezvoltată va fi ocupată de clădiri, potrivit companiei.

Impact a avut anul trecut venituri totale de 194,5 milioane lei și un profit net de 29,6 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Bursei de Valori București.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
impact
apartamente
bloc