Impact se împrumută cu 35 milioane lei de la Libra Bank pentru proiectul Greenfield din Băneasa

Impact se împrumută cu 35 milioane lei de la Libra Bank pentru proiectul Greenfield din Băneasa

Sursa foto: Google Earth

scris 23 sep 2016

Impact Developer & Contractor a accesat un împrumut de 35 de milioane de lei de la Libra Internet Bank pentru 11 blocuri în Ansamblului Platanilor din cartierul Greenfield, Băneasa.

Compania Impact Developer & Contractor (IMP) își continuă construcțiile în proiectul Greenfield din Băneasa. În acest scop, societatea a contractat un credit de 35 de milioane de lei (7,87 milioane euro) de la Libra Internet Bank în vederea derulării fazei a 5-a din proiectul pentru Ansamblul Platanilor, respectiv construirea a 11 blocuri în regim de înălțime P+4 și P+5, informează un raport al emitentului postat pe portalul Bursei de Valori București, după închiderea ședinței de tranzacționare de astăzi.

La jumătatea lunii trecute, antreprenorul anunța că va începe cea de-a 3-a fază a proiectului Greenfield, suma investiției pentru construcția a 888 de apartamente în Ansamblul Platanilor urmând să urce la 44 de milioane de euro. Creditul contractat de la Libra Internet Bank acoperă aproape a 6-a parte din acest necesar.

EXCLUSIV Guvernul schimbă regulile de vânzare a bunurilor imobile sechestrate de Fisc CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul schimbă regulile de vânzare a bunurilor imobile sechestrate de Fisc

Impact, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48%, este listată la cota BVB, iar prețul de închidere al sesiunii de astăzi de 0,7000 lei/acțiune conferă acestei societăți o capitalizare de piață de 194,50 milioane lei (43,74 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
impact
bvb
libra internet bank
greenfield
credit
banci