Încep lucrările la cea de-a doua fază a proiectului Luxuria Domenii Residence

Încep lucrările la cea de-a doua fază a proiectului Luxuria Domenii Residence
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iun 2019

Impact Developer & Contractor, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Iaciu în proporție de 49,48% și listată la Bursa de Valori București, demarează lucrările la cea de-a doua fază a proiectului imobiliar Luxuria Domenii Residence.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A doua fază cuprinde 268 de apartamente, 296 locuri de parcare subterane și 10 grădini tematice/spații verzi pe o suprafață de 2.500 metri pătrați.

Studiu: 40% din locuințele în construcție în București sunt lângă o clădire de birouri CITEȘTE ȘI Studiu: 40% din locuințele în construcție în București sunt lângă o clădire de birouri

Noua etapă are ca termen de execuție și livrare trimestrul al III-lea al anului 2020.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în 3 faze, pe un teren cu suprafața de 22.500 metri pătrați, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Acesta va include la final 9 blocuri cu un total 630 de apartamente.

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 28 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și peste 4.000 de unități livrate. Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.300 de locuințe.

EXCLUSIV Un grup de investitori israelieni, coordonat de Ramon Tsur, lansează dezvoltarea a trei terenuri valoroase, parte a unor fabrici privatizate cu Sorin Beraru, căutat de Interpol CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un grup de investitori israelieni, coordonat de Ramon Tsur, lansează dezvoltarea a trei terenuri valoroase, parte a unor fabrici privatizate cu Sorin Beraru, căutat de Interpol

În anul 2018, Impact, prin compania pe care o deține (Bergamot Developments), a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

Pe lângă cele două proiecte menționate, în 2019 dezvoltatorul are în plan demararea lucrărilor de construcție pentru un nou ansamblu rezidențial în Constanța, pe un teren de circa 8 ha, pe care acesta îl deține pe Bulevardul Tomis, cu acces rapid către centrul orașului, stațiunea Mamaia, dar și către ieșirea spre autostradă. Proiectul va include 660 de apartamente și are o valoare de piață estimată la 53.5 milioane euro.

Până în 2028, Impact preconizează dezvoltarea a 5 proiecte rezidențiale, cu o valoare de piață cumulată de 948.9 milioane euro: Greenfield Residence în Băneasa, Luxuria Domenii Residence, în zona Domenii, ansamblul din Constanța și alte două proiecte, în zonele Barbu Văcărescu și Ghencea din capitală.

viewscnt
Afla mai multe despre
impact developer & contractor
luxuria domenii residence