International Property Awards, ce înseamnă licența, Galele de la București și Londra și trofeul

International Property Awards, ce înseamnă licența, Galele de la București și Londra și trofeul
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 mai 2022

Investing in Property este licențiată International Property Awards pentru următorii 4 ani și va gestiona întregul proces de selecție, înregistrare, reprezentare a liderilor Real-Estate din România în elita continentală și mondială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Am intrat pe piața de Real-Estate ca să schimbam jocul. Am scos comunicarea în imobiliarele românești din zona neseriozității, a revistelor care apar ocazional, a premiilor care nu corespund realității, a trofeelor ieftine și a “evenimentelor” online, a clienților momiți în orgoliul că fac parte dintr-un club.

Am ales să Investim, să Construim încredere, să avem Curajul de a schimba, Exact așa cum vă gândiți afacerea și voi, Partenerii noștri.

Platforma de comunicare pe care o punem la dispoziția Partenerilor înseamnă cele mai importante și notorii site-uri de business din România, singura revistă premium, unica Gala ce adună Liderii, jucătorii-cheie și singura emisiune de Real-Estate din România, Legile Afacerilor, Live in super primetime, audiență națională, Full HD. Ne-am asumat leadership-ul pe publishing Real-Estate și suntem după doar 3 ani, cei care dau tonul. Întoarcem pieței Încrederea, Investiția și Curajul de a ne fi alături, de a crede în noi de la început.

Am devenit în acest scurt timp Vocea publishing-ului și comunicării în Real-Estate. Vă ascultăm și vă facem auziți.

Licența International Property Awards, exclusivă și acordată pentru următorii 4 ani, înseamnă ca Înscrierea proiectelor se face exclusiv prin platforma pusă la dispoziție de către Investing in Property, lansată foarte curând, prin care acordăm consultanță în crearea portofoliilor care merg în finala națională. Domeniile din Real-Estate ce intră în selecție vor fi anunțate de asemenea în perioada imediat urmatoare, avem deplină libertate să propunem zone de business Real-Estate cu potențial de a propulsa lideri și proiecte în selecția europeană și mondială. Launch & Award Gala de la București va aduce laolaltă Liga Campionilor, Elitele Real-Estate, liderii și proiectele care schimbă fața business-ului, dictează trendurile și stabilesc standardele. Juriul este format din profesioniști englezi, exact aceiași care jurizează și proiectele din celelalte țări europene, inclusiv Marea Britanie. Gala de la București, care anul trecut a adunat 177 lideri la Snagov Club va fi an de an reperul pieței. Finaliștii de la Bucuresti merg la Gala Dinner de la Londra, iar unii dintre ei se vor întoarce în România cu Five Stars, cel mai important, notoriu si râvnit Trofeu din Real-Estate-ul mondial. Alături de voi de la început, de la decizia de a vă inscrie, la crearea portofoliului, până la aplauzele și recunoașterea europeană și mondială, parte a succesului Partenerilor noștri.

Încheiem acest statement, Declarație de Principii care ne va călăuzi munca, inovația și reușitele din următorii 4 ani prin cuvintele celui mai important Om al creștinătății, rostite acum două zile în rugăciunea Urbi et Orbi:

“Avem în urmă doi ani de pandemie, care au lăsat semne grele. Era momentul de a ieși împreună din tunel, mână în mână, punând împreună puterile și resursele. În schimb, dovedim că în noi încă nu este spiritul lui Isus, că încă se mai află spiritul lui Cain, care îl vede pe Abel nu ca pe un frate, ci ca pe un rival și se gândește cum să-l elimine”

Papa Francisc, 17 Aprilie 2022


International Property Awards, ce înseamnă licența, Galele de la București și Londra și trofeul
International Property Awards, ce înseamnă licența, Galele de la București și Londra și trofeul

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
international property awards