Kesz Group cumpără teren în zona Petrom City pentru un complex rezidențial și planifică investiții de 50 milioane euro

Kesz Group cumpără teren în zona Petrom City pentru un complex rezidențial și planifică investiții de 50 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2021

Kesz Group, una dintre cele mai importante companii de construcții din Ungaria, a cumpărat un teren de aproximativ 16.000 metri pătrați în zona Petrom City, în apropierea Casei Presei Libere, București, de la Cornel Roșu, fondatorul Radox, producător de echipamente termice și climatizare, cu afaceri de aproximativ 75 de milioane de lei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Tranzacția a fost intermediată de Fortim Trusted Advisors, membră a Alianței BNP Paribas Real Estate.

“După 20 de ani de prezență în România a Kesz Construcții și la 5 ani de la prima investiție imobiliară Hexagon Office Building din Cluj, consolidăm prin acest pas prezența Kesz Group în România. Estimăm că vom investi peste 50 milioane euro în viitorul ansamblu rezidențial și vom crea un proiect de referință pentru acest segment care a cunoscut o creștere importantă în special în ultimul an”, declară Lajos Dioszegi, director de Investiții Kesz International Romania.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Compania de construcții mai deține clădirea de birouri Hexagon Office Cluj. În portofoliul de proiecte rezidențiale al Kesz în România se mai află One Herastrau Park, One Charles de Gaulle, One Mircea Eliade, Riviera Luxury Residence Cluj, Prima Residence Oradea.

“Kesz Group este un partener strategic pentru noi. Colaborarea noastră a început prin administrarea și închirierea integrală a clădirii de birouri Hexagon Office Building, de 21.000 mp din Cluj-Napoca, iar acum venim în întâmpinarea lor cu noi oportunități de investiții și dezvoltare. Zona Petrom City – Străulești este în plină transformare, iar terenul achiziționat de Kesz este unul dintre cele mai bine poziționate, oferind o deschidere de aproximativ 60 mp către Lacul Grivița”, declară Bogdan Cange, Managing Partner Business Development al Fortim Trusted Advisors, care a facilitat tranzacția. 

Kesz Group are afaceri estimate la 220 milioane lei anul acesta, având în total operațiuni în șapte țări. Grupul este format din 20 de companii care au împreună aproximativ 2.000 de angajați.

Kesz Group a avut anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 350 de milioane de euro.

Grupul este prezent în România din 2001 prin Kesz Construcții România, companie care a fost implicată de-a lungul anilor în peste 50 de proiecte. Anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 40 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
kesz group
petrom city
apartamente