“Mai puternici împreună!” – o campanie marca Sika & Adeplast

“Mai puternici împreună!” – o campanie marca Sika & Adeplast
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 27 iul 2022

Sika și Adeplast au demarat o campanie de comunicare care se adresează pieței construcțiilor și tuturor categoriilor de clienți dovedind că cele două branduri devin acum mai puternice cu sinergiile pe care le realizează pe toate coordonatele: producție, logistică, dezvoltare, marketing și sales. Campania “Mai puternici împreună!”, care se derulează în prezent, își propune să marcheze și doi ani de când Sika a preluat compania Adeplast.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Procesul de integrare al Adeplast este în curs de desfășurare, iar rezultatele se văd pe toate liniile de business. La acest moment, Sika și Adeplast se află împreună pe piață cu un portofoliu de peste 1300 de produse dedicate tuturor fazelor unei construcții, de la fundație, la acoperiș, atât pentru sectorul rezidențial, cât și pentru cel industrial sau pentru categoria Do-It-Yourself și renovări .

Un obiectiv important în cadrul campaniei “Mai puternici împreună!” este schimbarea ambalajelor produselor Adeplast, care preiu elemente de identitate ale Sika. Procesul a fost anunțat din luna aprilie, iar în prezent o parte din produsele Adeplast pot fi achiziționate cu noua identitate.

Un alt mesaj important transmis de campania “Mai puternici împreună!” este dedicat clienților care utilizează produsele celor două companii, alegând în continuare să construiască o relație bazată pe încredere cu cele două branduri.

Adeplast are în spate aproape 30 de ani de dezvoltare tehnologică de cel mai înalt nivel, pe cele patru platforme industriale de la Oradea, Ploiești, Craiova și Roman. Capacitățile de producție anuale sunt uriașe și arată în cifre astfel: 1.6 milioane tone de mortare, 3.3 milioane metri cubi de polistiren și peste 50.000 tone de vopsele și tencuieli decorative.

Prin preluarea Adeplast, Sika România devine unul dintre cei mai importanți producători din România care integrează tehnologii și produse dedicate pentru toate fazele unei construcții, de orice tip și dimensiune.

Un alt mesaj important transmis către cei care lucrează în construcții sau care sunt beneficiari este legat faptul că toți cei care au folosit Adeplast au facut întotdeauna cea mai inteligentă alegere, iar cu Sika au ales întotdeauna cele mai bune soluții, de la fundație până la acoperiș. Însă acum clienții vor face o singură alegere, aceea de a construi o relație bazată pe încredere cu cele două branduri. Și asta pentru că Sika și Adeplast sunt o echipă care oferă cele mai bune și de încredere soluții pentru orice proiect.

Sika România este subsidiară a concernului elvețian Sika AG, fondat în 1910 Baar Elvetia.  Sika este prezentă pe piața din România din 2002. În toată această perioadă compania a cunoscut mai multe etape de dezvoltare atât prin construcții proprii de fabrici cât și prin  achiziții locale: 2019 – Arcon membrane, principalul producător de membrane bituminoase din România; 2020 – Adeplast SA, lider consacrat în producția unei game lărgite de mortare pentru construcții și izolații termice (EPS).

Sika este lider global în producția de materiale chimice specializate, are o poziție de top pe piața dezvoltării și producției de sisteme și produse de etanșare, lipire, amortizare, consolidare și protecție utilizate în sectorul construcțiilor și în industria auto. Grupul elvețian are filiale în 101 țări din întreaga lume și deține peste 300 de unități de producție. Cei peste 27.000 de angajați au generat în 2021 o cifrã de afaceri de 9,3 miliarde de franci elvețieni.

viewscnt
Afla mai multe despre
sika & adeplast