Martin Slabbert a plecat de la conducerea NEPI

Martin Slabbert a plecat de la conducerea NEPI

Sursa foto: Robbie Tshabalala

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 aug 2015

Martin Slabbert a plecat de la conducerea fondului de investiții New Europe Investments (NEPI), cu active de circa 1,5 miliarde de euro în România, pe care l-a fondat în anul 2007, unul dintre cel mai mare investitor imobiliar de pe piața locală. Nu este singura plecare de la vârful celui mai mare investitor imobiliar din România. Odată cu Slabbert a demisionat și Victor Semionov, director operațional în companie. Noul director executiv al NEPI este Alex Morar, fost director executiv al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"NEPI anunță că Martin Slabbert, Chief Executive Officer, și Victor Semionov, Chief Operating Officer, au demisionat din aceste funcții și din Consiliul de Administrație al Companiei, iar Alexandru Morar, în prezent director executiv, a fost numit în funcția de Chief Executive Officer, toate aceste schimbari fiind cu efect imediat”, se arată într-un anunț al companiei.

Slabbert și Semionov au fondat fondul de investiții în anul 2007, acesta fiind listat la bursele de la Londra, Johannesburg și la București. NEPI are o capitalizare bursieră de 14,4 miliarde de lei (3,2 miliarde de euro) pe bursa de la București.

NEPI deține în România mai multe spații comerciale și spații de birouri, printre acestea aflându-se Promenada Mall București, Promenada Mall Brăila, Mega Mall București, Vulcan Value Center, City Park Constanța, Galați Sjhopping City, Ploiești Shopping City, Floreasca Business Park, The Lake View sau City Business Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
martin slabbert
nepi
ceo nepi