MVGM finalizează achiziția diviziei JLL de property management în România

MVGM finalizează achiziția diviziei JLL de property management în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 nov 2019

Compania olandeză de property management MVGM a finalizat procesul de achiziție a diviziei JLL de property management în România, ca parte a acordului de preluare a operațiunilor JLL de property management din Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

MVGM și JLL au anunțat acordul de achiziție, în luna iulie a acestui an, prin care MVGM obține o prezență importantă în alte 8 țări.  Echipele din Spania, Portugalia, Belgia, Luxemburg, Polonia, Cehia, România și Slovacia numără 540 de angajați, iar cele deja existente din Olanda și Germania au fost extinse.

Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, lansează un nou ansamblu de clădiri de birouri CITEȘTE ȘI Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, lansează un nou ansamblu de clădiri de birouri

MVGM integrează treptat noile activități în fluxul de lucru actual, încheind separat tranzacțiile pentru fiecare entitate legală în parte. România este a șaptea țară în care s-a încheiat procesul de achiziție. Ultimele serii de tranzacții, pentru operațiunile din Spania, Portugalia și Polonia, sunt planificate pentru finalul anului 2019.

În ultimii 5 ani, MVGM s-a dezvoltat în mod constant, prin creștere organică, dar și prin intermediul achizițiilor. Din palmaresul de succes al companiei în cadrul achizițiilor bolt-on, se numără PropertyFirst din Germania, în 2019, fuziunea cu Verwey, în 2018 și achiziția Actys din Olanda, în 2016.

MVGM este o autoritate în domeniul imobiliar, fiind cel mai mare manager de proprietăți din Olanda și un jucător important la nivel european. MVGM deține echipe specializate în domeniul property management în Olanda, Germania, Belgia, Luxemburg, Slovacia, România și Republica Cehă și oferă servicii de evaluare imobiliară, brokeraj comercial și consultanță internațională, cu accent pe piața imobiliară olandeză. MVGM și companiile aliate, împreună cu o serie de filiale, dețin o experiență internațională și o cunoaștere a pieței locale punând la dispoziția clienților cunoștințe, abilități și servicii complet integrate.

Cu peste 1.000 de angajați, MVGM este prezent în Olanda, Germania, Belgia, Luxemburg și Republica Cehă, iar de la 1 noiembrie 2019 și în Slovacia și România. MVGM activează și în Germania ca PropertyFirst. În următoarele luni, MVGM va deschide noi birouri în Germania, Polonia, Portugalia și Spania prin preluarea operațiunilor JLL de property management din Europa.

MVGM lucrează pentru investitori naționali și internaționali, bănci și finanțatori, asociații de locuințe, antreprenori, DGA, companii de asigurări, guverne și agenții guvernamentale.

viewscnt
Afla mai multe despre
jll
mvgm