Nunner Logistics își extinde operațiunile din România

Nunner Logistics își extinde operațiunile din România
scris 20 feb 2020

Nunner Logistics, furnizor de servicii logistice cu sediul în Olanda, a semnat recent un nou contract de închiriere cu P3 Logistic Parks.

După integrarea Lackner & Schwarz România în 2015, Nunner Logistics a achiziționat și GTI Logistics în 2017. Acest lucru a dus la creșterea bazei de clienți și implicit la noi soluții pentru lanțul de aprovizionare, de la transporturi de marfă multimodale până la livrarea de pachete mici, având centre logistice în București, Cluj-Napoca, Bacău și Timișoara.

PAID România se mută în America House CITEȘTE ȘI PAID România se mută în America House

„Scopul nostru este să extindem gama de servicii generale și să dezvoltăm cele mai competitive, fiabile și rapide servicii de transport LTL (Less-Than-Truckload) și FTL (Faster than Light) din și către România", spune Gerhard Gerl, Director General la Nunner Logistics România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nunner logistics
p3
depozite