One United Properties a obținut autorizația pentru Neo Floreasca Lake. Cătălin Scripcaru se retrage

One United Properties a obținut autorizația pentru Neo Floreasca Lake. Cătălin Scripcaru se retrage
scris 6 apr 2020

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru imobiliar Neo Floreasca Lake, livrarea fiind anunțată pentru 2022.

Proiectul Neo Floreasca Lake va avea 50 de apartamente cu un regim de înălțime de P + 5 etaje.

Tot în cartierul Floreasca există o controversă legată de construcția unui bloc-turn.

EXCLUSIV Un tânăr IT-ist, specialist în criptomonede, se alătură milionarilor din zona Expoziției, lângă megaproiectul lui Țiriac CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un tânăr IT-ist, specialist în criptomonede, se alătură milionarilor din zona Expoziției, lângă megaproiectul lui Țiriac

Înființată în 2007 de Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru proiecte cum ar fi One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza. Începând cu 2017, împreună cu Ionuț Dumitrescu, a fost  înființată divizia de birouri, One Office, care are astăzi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate și clădirea One Victoriei Center, fosta Bucharest Corporate Center) și birouri în dezvoltare și construcție de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park și One Verdi Park). 

În august 2018, fondatorii companiei au dezvoltat divizia Neo, din care 30% este deținută de Octavian Avrămoiu și Cătălin Scripcaru, specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale de lux de tip boutique, pe terenuri de 2.000 – 3.000 de metri pătrați.

Acum, însă, compania informează că acționariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu (17%) și One United Properties (83%), companie care a achiziționat și acțiunile lui Cătălin Scripcaru, care se retrage din business.

Scripcaru este fost director de țară al Strabag și Raiffeisen Evolution. Neo Properties este specializată pe dezvoltarea de proiecte rezidențiale de lux de tip boutique, pe terenuri de 2.000 – 3.000 de metri pătrați.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
neo floreasca lake