Coronavirusul amână AFI Brașov

Coronavirusul amână AFI Brașov
scris 6 apr 2020

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe a decis să amâne deschiderea centrului comercial AFI Brașov pentru toamna anului 2020 din cauza pandemiei de Covid 19. Inaugurarea era planificată inițial pentru luna mai.

„Dată fiind situația fără precedent cu care ne confruntăm în România, în Europa și la nivel global, am decis amânarea deschiderii centrului comercial AFI Brașov pentru toamna anului 2020, după ce inițial o planificaserăm pentru luna mai a acestui an. Decizia se bazează pe faptul că prioritatea noastră acum este siguranța angajaților, a colaboratorilor, a clienților și a partenerilor noștri, pe care în momentul de față nu o putem asigura din cauza pandemiei de COVID-19. Data deschiderii va fi stabilită în momentul în care vom avea o predictibilitate a contextului social general”, a declarat Ilan Kalimi, Director General AFI Brașov.

În pofida COVID-19, efectele nu se văd liniar în prețurile apartamentelor. Bucureștiul și Iașiul, excepția de la regulă CITEȘTE ȘI În pofida COVID-19, efectele nu se văd liniar în prețurile apartamentelor. Bucureștiul și Iașiul, excepția de la regulă

Proiectul din Brașov este construit în locul fostei platforme industriale Hidromecanica, care a rămas un teren de circa patru hectare, achiziționat în 2010 de operatorul hipermarketurilor Cora și vândut în pierdere către AFI Europe în 2015 pentru 9,7 milioane euro.

AFI Brașov este cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp. Centrul comercial va include magazine, restaurante, un complex cinematografic, un hypermarket, locuri de joacă, o sală de fitness, bănci, farmacii, spații de servicii și o terasă verde. Investiția totală făcută de AFI Europe Romania pentru construcția  AFI Brașov se ridică la 170 de milioane de euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
afi brașov
afi europe