One United Properties a strâns 20 milioane euro pentru proiecte rezidențiale. Compania a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii și a cumpărat North Gate

One United Properties a strâns 20 milioane euro pentru proiecte rezidențiale. Compania a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii și a cumpărat North Gate

North Gate

scris 27 nov 2017

Compania One United Properties, deținută de Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, doi dintre fondatorii casei de investiții Capital Partners, a emis obligațiuni de 20 de milioane de euro, cu scadență la 4 ani, prin plasament privat, emisiunea fiind subscrisă integral prin Credit Value Investments din Polonia. Banii astfel atrași vor fi utilizați pentru dezvoltarea proiectelor rezidențiale existente și noi ale companiei. Recent, One United Properties a cumpărat cu 16,8 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, al cărui chiriaș este Renault Technologie Roumanie, cel mai mare centru de inginerie al concernului auto Renault din afara Franței.

Profit.ro a anunțat recent că One United Properties, care dezvoltă complexuri rezidențiale exclusiviste în centrul și nordul Capitalei și a început anul trecut lucrările la un complex rezidențial exclusivist situat în cartierul Primăverii din București, a atras 10 milioane de euro din investiții private, reprezentând 8,13 % din companie.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

One United Properties dezvoltă complexuri rezidențiale exclusiviste în centrul și nordul Capitalei. Compania are în construcție proiecte rezidențiale care totalizează aproximativ 300 de apartamente.

FOTO Grupul imobiliar spaniol Mantor livrează un cămin privat pentru studenții din București. Cât costă chiria CITEȘTE ȘI FOTO Grupul imobiliar spaniol Mantor livrează un cămin privat pentru studenții din București. Cât costă chiria

Cele mai recente proiecte finalizate sunt One Floreasca Lake (15.000 mp și 68 apartamente - prima fază livrată în iunie 2013, a doua în august 2015) și Madrigalului Residence (4.000 mp și 14 apartmente, livrat în septembrie 2014). 

În total, dezvoltatorul are proiecte rezidențiale finalizate (188 de apartamente), în construcție (340 de apartamente) și care urmează să fie începute în urmatorii ani (484 de apartamente) - dezvoltări precum One Floreasca Lake, One Herăstrău Park și One Charles de Gaulle. 

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
locuinte
primaverii