One United Properties extinde complexul rezidențial Neo Mamaia

One United Properties extinde complexul rezidențial Neo Mamaia
scris 9 dec 2020

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a achiziționat cinci terenuri în imediata vecinătate a primului ansamblu Neo Mamaia, extinzând deschiderea frontală la mare a complexului până la peste 250 de metri.

Pe noile terenuri achiziționate, dezvoltatorul va putea crește astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de înălțime, cu peste 200 de apartamente. 

Prețurile apartamentelor continuă să crească CITEȘTE ȘI Prețurile apartamentelor continuă să crească

În prezent, dezvoltatorul a finalizat prima fază a ansamblului Neo Mamaia pe o suprafață de 2,348 mp, a cărui construcție a început în toamna lui 2018, iar aceasta este deja precontractată în proporție de peste 90%. 

Peste 4.500 de apartamente se află în acest moment în construcție în stațiunea Mamaia, din care peste 3.000 sunt programate pentru livrare în 2021, conform datelor SVN Romania. În Năvodari – Mamaia au fost, de altfel, livrate peste 8.000 de locuințe în ultimii cinci ani, cea mai mare parte dintre acestea fiind cumpărate ca locuințe de vacanță sau în scopul închirierii în timpul sezonului turistic de vară.

Neo reprezintă o divizie a companiei One United Properties lansată în a doua jumătate a anului 2018 și dedicată proiectelor rezidențiale exclusiviste de tip boutique, realizate la aceleași standarde de top pe care le practică dezvoltatorul. În prezent, în portofoliul Neo se regăsesc, pe lângă Neo Mamaia, și Neo Timpuri Noi, estimat pentru livrare în Q2 2021, Neo Floreasca Lake, estimat pentru finalizare în 2022, dar și Neo Herăstrău Park, ale cărui lucrări de construcție vor fi demarate anul viitor. 

Acționariatul companiei Neo Properties Development se împarte între Octavian Avramoiu care și coordonează activitatea zilnică a companiei (15%) și One United Properties (85%). 

One United Properties, companie fondată în 2007 de bancherii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, domină nișa apartamentelor de lux. În ultimii ani, compania a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. Profit.ro a scris în exclusivitate că investitorul a vândut anul trecut un penthouse din cadrul proiectului One Mircea Eliade cu prețul record de 6,8 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
neo mamaia