One United Properties obține autorizația de construire pentru One Lake Club

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Lake Club
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2022

One United Properties, investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte din România, a obținut autorizația de construire pentru One Lake Club, dezvoltare imobiliară premium de amploare, cu peste 600 de apartamente, localizată pe malul Lacului Tei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea brută a dezvoltării este de 219,4 milioane de euro, complexul fiind estimat a fi finalizat în cursul anului 2025.

Prime Kapital - plan de investiții de peste 330 de milioane de euro într-un proiect imobiliar din Cluj-Napoca CITEȘTE ȘI Prime Kapital - plan de investiții de peste 330 de milioane de euro într-un proiect imobiliar din Cluj-Napoca

Dezvoltatorul imobiliar fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu ridică One Lake Club pe un teren cumpărat în 2021 de la o societatea parte din grupul Țiriac, tranzacție de 15 milioane euro.

În aprilie 2022, One United a mai cumpărat peste 3.000 metri pătrați pentru extinderea dezvoltării One Lake Club.

One United Properties, companie fondată în 2007, domină nișa apartamentelor de lux.

One United Properties a vândut anul trecut 7 dintre cele mai scumpe locuințe tranzacționate pe piața din București, inclusiv cea mai scumpă proprietate vândută în 2021, potrivit unui clasament realizat de Profit.ro. Cele mai mari zece tranzacții realizate numai de One United Properties în 2021 au însumat 34,12 milioane de euro, potrivit datelor transmise Profit.ro de către reprezentanții companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
one lake club
one united properties