VIDEO One United cumpără teren de la Ion Țiriac și pregătește One Lake Club

VIDEO One United cumpără teren de la Ion Țiriac și pregătește One Lake Club

Terenul văzut de la etajul 10 din One Verdi Park

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2021

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, cumpără de la o societatea parte din grupul Țiriac un teren de peste 21.100 metri pătrați, pe malul Lacului Tei din București, tranzacția de 15 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

One United vrea să dezvolte pe acest amplasament un nou proiect imobiliar, One Lake Club, conceput ca un club rezidențial cu apartamente cu design contemporan.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

One United Properties, companie fondată în 2007 de bancherii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, domină nișa apartamentelor de lux.

La finalul anului trecut, compania a demarat lucrările la One Peninsula, un proiect cu o valoare brută de dezvoltare calculată la 138 milioane de euro, fiind unul dintre cele mai scumpe dezvoltări din portofoliul One United. One United urmează să finalizeze 3 proiecte care vor pune pe piață circa 440 de apartamente, plus 30 de spații comerciale și un turn de birouri de 24.000 de metri pătrați. Este vorba despre ansamblurile One Mircea Eliade și One Herastrău Towers din București și Neo Mamaia.

Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

Anul acesta este programată finalizarea ansamblurilor Neo Timpuri Noi, componenta de birouri a One Cotroceni Park și One Verdi Park, iar în 2022 vor fi predate Neo Floreasca Lake, One Modrogan și One Peninsula. În ultimii ani, compania a vândut câte 150 apartamente de lux pe an.

Profit.ro a scris în exclusivitate că investitorul a vândut anul trecut un penthouse din cadrul proiectului One Mircea Eliade cu prețul record de 6,8 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
element invest partners
one cotroceni park