Ovidiu Șandor a încheiat un acord de finanțare cu Raiffeisen Bank pentru dezvoltarea unei clădiri de birouri

Ovidiu Șandor a încheiat un acord de finanțare cu Raiffeisen Bank pentru dezvoltarea unei clădiri de birouri
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 iul 2017

Mulberry Development, compania deținută de omul de afaceri timișorean Ovidiu Șandor, a încheiat un acord de finanțare cu Raiffeisen Bank pentru construcția primei faze de dezvoltare a unei clădiri de birouri în Timișoara, în cadrul proiectului Isho, a anunțat marți dezvoltatorul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima etapă a proiectului prevede livrarea unei suprafețe închiriabile de 16.500 mp de birouri de nouă generație. Lucrările de construcție propriu-zise au fost demarate în această primăvară, iar primele birouri vor fi disponibile începând cu luna martie a anului viitor, se mai arată în comunicat.

Mulberry Development poartă discuții avansate cu mai multe companii interesate de proiect. Este vorba atât despre firme care își vor extinde activitatea în Timișoara, cât și despre companii noi care vor intra pe piața locală și care doresc să ofere angajaților cel mai bun mediu de lucru, scrie News.ro.

Fiscul pune la reducere apartamentele din Popești Leordeni ale primarului Robert Negoiță. Garsoniere de la 14.000 de euro după ce prețurile au fost tăiate cu 25% CITEȘTE ȘI Fiscul pune la reducere apartamentele din Popești Leordeni ale primarului Robert Negoiță. Garsoniere de la 14.000 de euro după ce prețurile au fost tăiate cu 25%

“Se anunță o perioadă dinamică pentru zona noastră. Există un interes crescut în piață dinspre companii cu activitate în domeniul IT si telecom dar și automotive, engineering și servicii. Dincolo de nevoia efectivă de spațiu suplimentar de lucru, observăm un interes tot mai mare din partea companiilor în a oferi angajaților lor cele mai bune condiții, cele mai moderne birouri, acces la cele mai bune servicii pentru a se poziționa și diferenția pe piața muncii”, a afirmat Șandor.

Proiectul Isho va presupune construcția unei clădiri de birouri de 50.000 de metri pătrați de generație nouă și va avea funcții moderne și cu un standard tehnologic ridicat. Pentru proiect va fi necesară o investiție de peste 130 de milioane de euro.

Prima etapă va fi livrată în prima parte a anului viitor. Întregul proiect va fi finalizat până în 2020, rezultând o clădire de birouri de nouă generație cu o suprafață de peste 50.000 mp, 1.200 de apartamente 2.000 de locuri de parcare, un hectar de parcuri și spații verzi, precum și restaurante, terase, after-school, debarcarder și stație de vaporetto, facilități sportive și diverse funcții comerciale.

După ce a preluat fabrica de confecții ModaTim de la tatăl său, Ovidiu Șandor a început să facă investiții importante în piața imobiliară. Antreprenorul s-a asociat cu fondul de investiții sud-africani New Europe Property Investments (NEPI), cel mai mare investitor imobiliar din România, și a dezvoltat cele două proiecte din Timișioara și Cluj-Napoca.

viewscnt
Afla mai multe despre
ovidiu sandor
raiffeisen bank
isho