Prefinanțarea pentru proiectele din construcții, cu fonduri europene, crește substanțial

Prefinanțarea pentru proiectele din construcții, cu fonduri europene, crește substanțial
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2020

Nivelul prefinanțării acordate în cadrul proiectelor din domeniul construcțiilor, finanțate cu fonduri europene, crește de la 10% la 30%, potrivit unei ordonanțe de urgență aprobate miercuri seară de Guvern. Ordonanța prevede, totodată, majorarea perioadei pentru prezentarea documentelor justificative pentru 50% din valoarea prefinanțării, la 180 de zile.

Urmărește-ne și pe Google News

Măsura a fost luată pentru facilitarea lucrărilor de construcții și pentru pregătirea practică a lucrărilor de șantier în vederea reluării lucrărilor după încetarea stării de urgență, a anunțat Guvernul.

EXCLUSIV Dezvoltatorul R.U. Shalit din Israel pregătește un nou proiect imobiliar, în locul unei parcări din centrul Bucureștiului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dezvoltatorul R.U. Shalit din Israel pregătește un nou proiect imobiliar, în locul unei parcări din centrul Bucureștiului

De asemenea, ordonanța stabilește termene și proceduri simplificate pentru derularea mai rapidă a lucrărilor de construcții în această perioadă în cadrul proiectelor cu finanțare nerambursabilă de la Uniunea Europeană.

viewscnt
Afla mai multe despre
constructii
prefinantare
majorare
fonduri
europene
ue
ordonanta
guvern