Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments

Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments
scris 4 mar 2021

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments, a cărui construcție a demarat în 2019 în București, și predarea apartamentelor către proprietarii acestora. Boemia Apartments este, de altfel, proiectul cu care compania a intrat pe piața din București.

Grupul Prima Development mai are în construcție în București proiectul rezidențial Core Timpuri Noi și a anunțat la începutul acestui an intenția de a-și consolida și extinde activitatea pe piața imobiliară din Capitală cu proiecte noi care vor însuma peste 2.500 de apartamente. 

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Dezvoltatorul a intrat pe piața imobiliară din București în 2017 odată cu demararea proiectului Boemia Apartments. Al doilea proiect din București semnat de Prima Development Group și care va fi livrat anul acesta este Core Timpuri Noi.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima development group
boemia apartments