Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru achiziția primelor 100 de locuințe din cele 600 de unități locative pentru medici și asistente

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru achiziția primelor 100 de locuințe din cele 600 de unități locative pentru medici și asistente
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2018

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru achiziția primelor 100 de locuințe din cele 600 de apartamente și garsoniere pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele din subordinea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Locuințele de serviciu vor fi achiziționate în etape, prima dată fiind cumpărate 100 de locuințe: 10 cu o cameră, 70 cu două camere și 20 cu trei camere, scrie News.ro.

În a două etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând că până la sfârșitul lunii decembrie să fie achiziționate alte 250 de unități locative.

AFI Europe îl numește pe Doron Klein în poziția de CEO al AFI Europe Romania în locul lui David Hay, care a demisionat în martie CITEȘTE ȘI AFI Europe îl numește pe Doron Klein în poziția de CEO al AFI Europe Romania în locul lui David Hay, care a demisionat în martie

Proiectul de hotărâre privind începerea procedurii de achiziție a 500 de apartamente și garsoniere, reprezentând locuințe de serviciu pentru medicii și asistentele care lucrează în spitalele din subordinea ASSMB a fost aprobat în ședința CGMB din 4 mai. În ședința de joi, proiectul a fost modificat, numărul de locuințe fiind suplimentat la 600.

Primăria Capitalei a alocat în bugetul din acest an 15 milioane de euro pentru achiziționarea unor locuințe de serviciu pentru cadrele medicale.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei