Prime Kapital ridică un complex rezidențial în Ploiești, investiție de peste 30 de milioane de euro

Prime Kapital ridică un complex rezidențial în Ploiești, investiție de peste 30 de milioane de euro
scris 17 mai 2022

Prime Kapital, dezvoltator imobiliar înființat la București de Martin Slabbert și Victor Semionov, fondatori și foști manageri ai fondului de investiții sud-african NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de mall-uri din România, a anunțat că a obținut autorizația de construire pentru Pleiades Residence, complex rezidențial din Ploiești, și va începe lucrările până la sfârșitul primăverii.

 

Impactul crizei prețurilor în piața imobiliară va fi anunțat la Conferința Profit.ro programată pentru 20 mai, la Hotelul JW Marriott București.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Alesonor, Brisk, Concelex, ELCO, Genesis Property, Impact, Meta Estate, Nhood, Nordis Group, Romanian Property Awards și SVN Romania, va fi transmis în direct și la PROFIT NEWS TV

Detalii AICI

Data de finalizare a primei faze este estimată pentru finele anului 2023, investiția totală în proiect fiind de peste 30 de milioane de euro.

EXCLUSIV Miliardarul David Fattal a finalizat achiziția Golden Tulip din centrul Bucureștiului, după ce renunțase din cauza COVID-19. Fost ospătar, astăzi proprietarul celui mai mare grup hotelier din Israel CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Miliardarul David Fattal a finalizat achiziția Golden Tulip din centrul Bucureștiului, după ce renunțase din cauza COVID-19. Fost ospătar, astăzi proprietarul celui mai mare grup hotelier din Israel

Pleiades Residence are 498 de apartamente. Complexul dezvoltat pe fosta platformă „Uzina 1 Mai”.

Împreună cu MAS plc, în cadrului unui parteneriat de tip joint-venture, Prime Kapital investește preponderent în active de retail, proiecte rezidențiale atent selectate și, în funcție de oportunități, în alte segmente imobiliare. Pe piața rezidențială, proiectele aflate în derulare sunt Avalon Estate, Marmura Residence (ambele în București), Pleiades Residence (Ploiești) și Silk District (Iași), totalizând aproape 3.200 de unități locative, la care se adaugă 8.000 de unități care urmează să fie proiectate în cadrul unor proiecte rezidențiale din diferite orașe din România.

Recent, Prime Kapital a semnat pentru o finanțare de 125 milioane euro a unui portofoliu de șase centre comerciale în cadrul structurii joint-venture deținute împreună cu MAS plc, investitor imobiliar listat la Bursa din Johannesburg

La începutul lunii mai, Prime Kapital a vândut celor de la MAS Real Estate 6 centre comerciale din România, după o tranzacție majoră, de aproape 320 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
prime kapital
pleiades residence