Re/Max România se lansează în trei noi orașe

Re/Max România se lansează în trei noi orașe
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2019

Rețeaua de francize imobiliare Re/Max România a anunțat că deschide încă cinci birouri noi pe final de an și, totodată, se lansează în trei noi orașe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Re/Max Realty Solutions (București), Re/Max Star (Pitești), Re/Max Vision (Alba Iulia), Re/Max Welcome (Bacău) și Re/Max Destine (Ploiești) sunt cele mai recente unități intrate în portofoliul companiei”, se arată într-un comunicat.

În România, Re/Max este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, 50 de francize și peste 400 de membri, scrie News.ro.

Teia Sponte, apropiat al lui George Becali, lucrează la două tranzacții care îi mai pot aduce 12 milioane de euro, după ce afacerea cu IKEA l-a propulsat în rândul milionarilor CITEȘTE ȘI Teia Sponte, apropiat al lui George Becali, lucrează la două tranzacții care îi mai pot aduce 12 milioane de euro, după ce afacerea cu IKEA l-a propulsat în rândul milionarilor

Planul de extindere la nivel național al Re/Max România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, Re/Max este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 8.000 de birouri aflate în circa 110 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
agentii imobiliare