Recensio Nobilis a închiriat birouri în Vox Technology Park din Timișoara. Două start-up-uri primesc spații gratuit 2 ani

Recensio Nobilis a închiriat birouri în Vox Technology Park din Timișoara. Două start-up-uri primesc spații gratuit 2 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2018

Compania timișoreană de cercetare de piață Recensio Nobilis a închiriat o suprafață de 1.000 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din oraș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a fost fondată în 2010, are o echipă formată din aproximativ 80 de specialiști și face parte din DMR Group, firmă care mai deține filiale deschise în New York, Hong Kong și Milano.

În luna decembrie, compania de soluții și prelucrare electronică a datelor Datagroup, una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, înființată în Timișoara în 1995, a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați în clădirea de birouri.

Reprezentanții Vox Technology Park au mai anunțat că două companii timișorene de tip start up din domeniul tehnologiei - SkeletonCAD și Mindfully - vor beneficia gratuit de spații de birouri timp de doi ani în clădire.

Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați și va fi inaugurată oficial în această lună, în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

Vox Technology Park va dispune de spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă din oraș, și va oferi o serie întreagă de facilități, precum spații comerciale și de servicii, mai multe săli de conferințe, restaurante, cafenea și o terasă suspendată la ultimul etaj.

ANALIZĂ Locuințele sunt, în medie, mai ieftine decât în urmă cu 10 ani, dar tendința este în urcare. Vilele din București s-au ieftinit CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Locuințele sunt, în medie, mai ieftine decât în urmă cu 10 ani, dar tendința este în urcare. Vilele din București s-au ieftinit

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a investit și a construit în ultimii ani în Timișoara circa 800 de apartamente și câteva mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Unul dintre acționarii Werk Property Group este omul de afaceri Virgil Tornoreanu, care deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions. Tornoreanu a emigrat în Austria în 1990, unde a făcut studii, a lucrat în construcții și a avut și propria afacere împreună cu un partener.

În 2006, omul de afaceri s-a întors în România pentru afaceri, dar nu și pentru a locui în țară. El a deschis o firmă IT în România, iar ulterior s-a implicat și în construcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
recensio nobilis
vox technology park