Compania IT Datagroup închiriază 1.200 de metri pătrați în Vox Technology Park Timisoara

Compania IT Datagroup închiriază 1.200 de metri pătrați în Vox Technology Park Timisoara
scris 11 dec 2017

Compania de soluții și prelucrare electronică a datelor Datagroup, una dintre cele mai vechi companii autohtone de profil, înființată în Timișoara în 1995, a închiriat o suprafață de 1.200 de metri pătrați în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara, urmând a-și reloca echipa în noul spațiu la începutul anului următor.

”Sectorul IT&C reprezintă unul dintre principalele sectoare din care provine cererea de spații de birouri moderne și toți dezvoltatorii vânează companiile de profil. 80% din suprafața contractată a fost preluată de companii IT&C”, a declarat Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului.

Vox Technology Park va avea o suprafață închiriabilă de 26.000 de metri pătrați și va fi inaugurată oficial în luna ianuarie a anului viitor, în urma unei investiții de peste 30 de milioane de euro.

După recordul de la București, Papalekas atrage 340 milioane euro, inclusiv din BERD, pentru investiții în România și Polonia și intrarea pe piața principală a Bursei din Londra: Ținta - vom fi principalul investitor de office real estate din regiune CITEȘTE ȘI După recordul de la București, Papalekas atrage 340 milioane euro, inclusiv din BERD, pentru investiții în România și Polonia și intrarea pe piața principală a Bursei din Londra: Ținta - vom fi principalul investitor de office real estate din regiune

Vox Technology Park va dispune de spații de până la 3.500 de metri pătrați pe etaj, cea mai mare suprafață disponibilă din oraș, și va oferi o serie întreagă de facilități, precum spații comerciale și de servicii, mai multe săli de conferințe, restaurante, cafenea și o terasă suspendată la ultimul etaj.

Vox Technology Park va aduce pe piață și inovații tehnologice unice pe plan local, precum posibilitatea de identificare biometrică la accesul în clădire prin scanarea amprentelor (4 Fingers Touchless ID) sau recunoaștere facială, această metodă urmând să ducă la maximizarea nivelului general de siguranță dar și la o monitorizare mai eficientă a angajaților.

Werk Property Group, dezvoltatorul proiectului, face parte din grupul de companii Werk, care a investit și a construit în ultimii ani în Timișoara peste 800 de apartamente și zeci de mii de metri pătrați de hale industriale, spații hoteliere și de birouri.

Unul dintre acționarii Werk Property Group este omul de afaceri Virgil Tornoreanu, care deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions.

Tornoreanu a emigrat în Austria în 1990, unde a făcut studii, a lucrat în construcții și a avut și propria afacere împreună cu un partener. În 2006, omul de afaceri s-a întors în România pentru afaceri, dar nu și pentru a locui aici. El a deschis o firmă IT în România, iar ulterior s-a implicat și în construcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
datagroup
vox technology park