Recrutarea de corporatiști ridică cererea pentru apartamentele din nordul Capitalei. Vilă închiriată cu peste 3.000 euro/lună

Recrutarea de corporatiști ridică cererea pentru apartamentele din nordul Capitalei. Vilă închiriată cu peste 3.000 euro/lună
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2018

Pe fondul numărului mare de specialiști români veniți din țară în București și angajați la companiile din zona Barbu Văcărescu – Floreasca – Pipera, a crescut cererea de locuințe în zona de nord a orașului, în special în cartierul Aviației, cu 30-40% față de anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele mai căutate au fost apartamentele de două camere, bugetele variind între 700 și 1.000 euro/lună.

„Cererea de închiriere a apartamentelor situate în zona de nord este mai mare la începutul acestui an, cu 30-40% față de aceeași perioadă din 2017, dar există un echilibru pe piață, datorită faptului că și oferta a crescut în ultimul an, pe măsură ce s-au livrat noi ansambluri rezidențiale, în zonele Aviației, Băneasa și Pipera. Imobilele nou livrate in zona de nord au un impact semnificativ atât asupra stocului de locuințe, cât și asupra standardelor de calitate solicitate de către chiriași, contrabalansând astfel cererea în creștere”, spune Aura Diaconescu, manager al Departamentului Închirieri, în cadrul Nordis.

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, implicat în afaceri cu creșterea porcilor și pantofi de lux și retras din business-ul cu restaurante, vine în București și lansează o nouă afacere: intră pe piața imobiliară CITEȘTE ȘI Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, implicat în afaceri cu creșterea porcilor și pantofi de lux și retras din business-ul cu restaurante, vine în București și lansează o nouă afacere: intră pe piața imobiliară

Dacă tinerii corporatiști caută să închirieze locuințe premium cât mai apropiate de birou, managerii străini și antreprenorii români cu copii închiriază vile sau apartamente mari, situate lângă școlile renumite din București.

Anul 2017 a fost caracterizat printr-o tendință de creștere a cererilor de închiriere pentru proprietăți premium situate în zonele Herăstrău, Aviației și Pipera, tendință care se menține și la începutul acestui an.

Cele mai mari bugete la închiriere au fost plătite de două familii cu copii, care au închiriat câte o vilă de peste 3.000 euro/lună, în zona Pipera-Iancu Nicolae, lângă Școala Americană.

Cele mai multe tranzacții de închiriere în zona de nord au fost încheiate însă la bugete cuprinse între 1.000-1.500 de euro în 2017.

Expații din top management și-au menținut preferința pentru apartamentele exclusiviste, situate în zonele Dorobanți – Capitale, Primăverii sau Herăstrău, a căror chirie depășește 2500 euro/lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
aviatiei
apartamente
nordis