Sectorul construcțiilor a scăzut anul trecut

Sectorul construcțiilor a scăzut anul trecut
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2019

Lucrările de construcții au înregistrat anul trecut o scădere de 4,1%, pe serie brută, față de anul anterior, potrivit datelor publicate vineri de Institutul Național de Statistică (INS).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 2017, volumul lucrărilor de construcții a scăzut pe total, ca serie brută, cu 5,4%, scrie News.ro.

EXCLUSIV Fondul de investiții Global Emerging Property Fund caută o variantă optimă de exit din România. A vândut toate terenurile deținute pe piața locală, dar păstrează încă sediul central al Coca-Cola CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul de investiții Global Emerging Property Fund caută o variantă optimă de exit din România. A vândut toate terenurile deținute pe piața locală, dar păstrează încă sediul central al Coca-Cola

Anul trecut, volumul lucrărilor de construcții, ca serie brută, a scăzut pe total cu 4,1%, scădere reflectată la lucrările de construcții noi (-8,4%).

Creșteri au fost la lucrările de întreținere și reparații curente (+7,9%) și la lucrările de reparații capitale (+1,5%).

Pe obiecte de construcții, volumul lucrărilor de construcții a scăzut la clădirile rezidențiale (-23,6%) și la clădirile nerezidențiale (-5,5%). Creștere a fost la construcțiile inginerești (+8%).

În decembrie 2018, față de decembrie 2017, volumul lucrărilor de construcții ca serie brută, a scăzut pe total cu 6,5%, scădere reflectată la lucrările de construcții noi (-12,7%) și la lucrările de reparații capitale (-6,2%). Creștere s-a înregistrat la lucrările de întreținere și reparații curente (+12,3%).

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
constructii