Salini oferă 225 de milioane de euro pentru salvarea Astaldi

Salini oferă 225 de milioane de euro pentru salvarea Astaldi
scris 14 feb 2019

Firma italiană de construcții Salini Impregilo s-a oferit să investească 225 de milioane de euro (254 de milioane de dolari) pentru a salva constructorul italian Astaldi SpA, care se confruntă cu probleme financiare, transmit ANSA și Reuters.

Prin subscrierea la majorarea de capital, Salini va obține o participație de 65% în Astaldi, care va utiliza câștigurile obținute pentru a-și achita datoria, scrie Agerpres.

Compania CTP este în mijlocul unei tranzacții de achiziție a unui proiect logistic de 40 milioane de euro din jurul Bucureștiului CITEȘTE ȘI Compania CTP este în mijlocul unei tranzacții de achiziție a unui proiect logistic de 40 milioane de euro din jurul Bucureștiului

Salini a precizat că oferta sa este condiționată de încheierea unui acord între Astaldi și creditorii săi, precum și de găsirea unor investitori pe termen lung care să subscrie la majorarea de capital și de obținerea unui împrumut de la bănci de către Astaldi pentru stabilizarea situației financiare și a operațiunilor constructorului italian.

Separat, Astaldi a anunțat joi că Board-ul său a aprobat propusul acord cu creditorii și oferta Salini.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
salini
astaldi