Sorin Macoveiu, fost director la Global Finance, se ocupă de închirierea proiectului Ikea de la Timpuri Noi

Sorin Macoveiu, fost director la Global Finance, se ocupă de închirierea proiectului Ikea de la Timpuri Noi
scris 3 nov 2015

Compania Vastint România, divizia imobiliară locală a grupului suedez Inter IKEA, l-a adus pe Sorin Macoveiu, fost director comercial la fondul de private equity Global Finance, pentru a se ocupa de închirierea spațiilor în complexul imobiliar pe care îl dezvoltă pe amplasamentul fostei fabrici Timpuri Noi.

Sorin Macoveiu, care s-a ocupat în cadrul Global Finance de închirierea spațiilor din complexul de birouri Global City Business Park din Pipera-Tunari, lucrează din această lună în cadrul Vastint România, unde ocupă funcția de leasing manager.

Compania Vastint România, divizia imobiliară din România a grupului suedez Inter IKEA, a inaugurat oficial marți proiectul imobiliar, care va cuprinde birouri și locuințe, de pe amplasamentul fostei fabrici Timpuri Noi. Proiectul va cuprinde 100.000 de metri pătrați de birouri, fiind începute deja lucrările la primele două clădiri, a căror finalizare este prevăzută pentru începutul anului  2017.

Proiectul, denumit Timpuri Noi Square, va cuprinde spații rezidențiale și până la 100.000 metri pătrați de birouri, din care în primă fază aproximativ 53.000 metri pătrați.

Proiectul este dezvoltat pe terenul de 54.000 de metri pătrați al fostei fabrici Timpuri Noi.

Fondul de investiții Interprime Properties, parte din grupul suedez IKEA, a cumpărat în 2010 platforma Timpuri Noi din București pentru 34,6 milioane de euro. Compania mai deține un teren de două hectare în zona Orhideea din București, unde intenționează să dezvolte 40.000 mp închiriabili în trei clădiri de birouri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ikea
sorin macoveiu
global finance