Speedwell a început vânzările pentru un nou stoc de apartamente la THE IVY, proiectul rezidențial dezvoltat în Băneasa

Speedwell a început vânzările pentru un nou stoc de apartamente la THE IVY, proiectul rezidențial dezvoltat în Băneasa
scris 16 aug 2022

După vânzarea stocului de apartamente din primele două clădiri ale proiectului THE IVY, SPEEDWELL a lansat un nou stoc de unități. Astfel, alte 128 de apartamente sunt disponibile în cea de-a treia clădire a ansamblului. În ceea ce privește statusul lucrărilor de construcție pentru primele două clădiri, prima este finalizată, iar a doua în curs de finalizare.

Ritmul vânzărilor a fost constant în cazul THE IVY, încă de la lansarea proiectului. Prin urmare, după contractarea a 88% din unitățile disponibile în primele două clădiri, SPEEDWELL a lansat-o pe cea de-a treia, cu un nou stoc de apartamente. Noua clădire oferă unități de 2, 3 si 4 camere, cu compartimentări eficiente și suprafețe utile între 54 mp și 121 mp. Terasele sau grădinile generoase adaugă spațiu extra de care viitorii rezidenți se vor putea bucura.

Proiectul rezidențial dezvoltat de SPEEDWELL, THE IVY, este localizat în nordul Bucureștiului, pe strada Jandarmeriei și va cuprinde 10 clădiri cu regim de înălțime P+6 și 800 de apartamente.

THE IVY beneficiază de o locație deosebită, lângă pădurea Băneasa, cu acces rapid către și dinspre centrul orașului si o conexiune directă spre aeroport. Mai mult, ansamblul a fost conceput pentru un stil de viață modern și a fost construit pe baza conceptului TOD. Drept urmare, include facilități precum un restaurant, grădiniță, centru de fitness cu piscină și magazin de proximitate. În apropiere, la o distanță care poate fi parcursă pe jos, se află MIRO, clădirea de birouri dezvoltată de SPEEDWELL.

Proiectul prezintă, de asemenea, alei pietonale, piste de biciclete, o curte interioară cu grădină și alte zone comunale, totul pentru un standard ridicat de calitate a vieții.

Angajamentul pentru sustenabilitate al companiei SPEEDWELL poate fi observat în toate proiectele dezvoltate. Astfel, conceptul THE IVY a fost creat pentru a obține o certificare BREEAM Excellent, în cadrul unuia dintre cele mai importante sisteme globale de evaluare a clădirilor verzi, folosit pentru a măsura performanța ecologică a clădirilor.

"Ne bucură să vedem că proiectele pe care le dezvoltăm sunt apreciate de clienții noștri. Datorită unui ritm rapid de vânzare, majoritatea apartamentelor disponibile în prima fază THE IVY au fost contractate. Astfel, în această următoare etapă, am adăugat un nou stoc de apartamente prin lansarea unei noi clădiri. Suntem entuziasmați în legătură cu formarea comunității THE IVY și așteptăm cu nerăbdare ca viitorii rezidenți să se mute și să se bucure de un nivel ridicat de calitatea a vieții." declară Jan Demeyere, Arhitect și Co-Fondator în cadrul SPEEDWELL.

Lucrările de construcție pentru primele două clădiri sunt în curs de desfășurare, prima clădire fiind gata de livrare, iar cea de-a doua urmând să fie finalizată până la sfârșitul acestui an.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, THE IVY, TRIAMA Residence, MIRO și SPACEPLUS în București, PALTIM în Timișoara și RIVERSIDE CITY în Râmnicu-Vâlcea.

Pentru mai multe informații, persoana de contact este:

Elena Dumitru, Marketing Manager SPEEDWELL
+40 747 494 216
elena.dumitru@speedwell.be

viewscnt
Afla mai multe despre
speedwell
apartamente
the ivy
baneasa