Studio Moderna și Praktier își mută birourile în parcul de afaceri Sema Office

Studio Moderna și Praktier își mută birourile în parcul de afaceri Sema Office
scris 6 nov 2017

Grupul sloven Studio Moderna, care distribuie în România și în alte 20 de țări brandurile Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Top Shop, Rovus și Live Active, precum și retailerul Praktiker își vor instala birouri în parcul de afaceri Sema Office, dezvoltat de Ion Rădulea pe amplasamentul fostei fabrici Semănătoarea din zona Grozăvești din București.

Recent, Mega Image a deschis un magazin în incinta Sema Park.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Studio Moderna a avut sediul pe bulevardul Iuliu Maniu, iar Praktiker avea sediul în Voluntari.

Sema Office include trei clădiri de birouri aflate în faze diferite de construcție: Bruxelles, Paris și Berlin, situate în zona de vest a Capitalei, pe Splaiul Independenței, în apropierea stației de metrou Petrache Poenaru.

Parcul de afaceri este administrat de River Development, iar relocarea a fost pregătită de compania de consultanță imobiliară Colliers International.

EXCLUSIV Copos a început lucrările la turnul de birouri de peste 100 de metri din București: Va fi un proiect unic CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Copos a început lucrările la turnul de birouri de peste 100 de metri din București: Va fi un proiect unic

Zona Centru-Vest și cea a Bulevardului Expoziției se vor dezvolta în mod accelerat. Cele două zone au un potențial ridicat pentru dezvoltatori grație conectivității bune, precum și a terenurilor importante care pot susține proiecte viitoare, și vor concentra o mare parte a suprafețelor nou-construite de birouri în următorii ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
studio moderna
praktier
sema office