SVN Romania își consolidează echipa de management

SVN Romania își consolidează echipa de management

Ionuț Petcu

Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2022

Compania de consultanță imobiliară SVN Romania își consolidează echipa de management prin cooptarea în cadrul echipei de management a lui Ionuț Petcu, unul dintre cei mai experimentați consultanți imobiliari activi pe segmentul de terenuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ionuț Petcu va coordona activitatea SVN Romania desfășurată pe segmentele spațiilor de birouri, retail și pe segmentul spațiilor logistice și industriale. Consultantul imobiliar are o experiență de peste 17 ani pe piața de profil locală, ocupând în trecut funcția de Head of Land în cadrul companiei de consultanță imobiliară Knight Frank și senior consultant în cadrul Colliers International.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Va fi destul de greu pentru statele din zona OPEC să crească producția de petrol. Războiul se resfrânge și asupra altor industrii, precum cea a construcțiilor. Nou val de creșteri de prețuri

Cu o vastă experiență pe segmentul de terenuri, Ionuț Petcu a fost implicat în cariera sa în tranzacții imobiliare cu o valoare totală de peste 150 milioane de euro, printre care achiziționarea terenurilor pe care au fost dezvoltate proiectele de birouri Oregon Park și Floreasca Park, a platformei Aversa sau a terenului de peste 47 de hectare achiziționat de către Vastint România în zona Sisești din Capitală.

Compania are și trei birouri regionale, în Brașov, Cluj – Napoca și Covasna. SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt țări și regiuni, în care activează peste 1.600 de  consultanți imobiliari și personal administrativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
svn romania
ionuț petcu