Tranzacție: One United a cumpărat de la Conarg o clădire de birouri, înțelegere de 15 milioane euro

Tranzacție: One United a cumpărat de la Conarg o clădire de birouri, înțelegere de 15 milioane euro
scris 30 iun 2020

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu, a cumpărat de la Conarg, compania de construcții a lui Valentin Vișoiu, o clădire de birouri recent finalizată în zona Aviației din București, la un preț de 15 milioane de euro, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Imobilul, situat în apropierea One Herăstrău Towers – un proiect rezidențial al One United , a fost finalizat acum 6 luni de Conarg, are o suprafață închiriabilă de 7.500 de metri pătrați și 144 de locuri de parcare.

Noul proprietar este la începutul etapei de închiriere, are o cafenea Starbucks la parter, dar speră să închirieze imobilul integral în decursul unui an și să crească valoarea clădirii la 21-22 milioane de euro. Proiectul poartă numele de One Herăstrău Office.

La 200 de metri distanță de acest proiect, One United va începe și construcția ansamblului rezidențial Neo Herăstrău Park, anunțat în premieră de Profit.ro.


Conarg mai este implicat în alte două proiecte imobiliare în București, pe sectorul rezidențial, alături de omul de afaceri Dan Șucu.

EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au semnat o nouă investiție CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au semnat o nouă investiție

One United, lider al pieței rezidențiale de lux, a început să se extindă puternic și pe sectorul de birouri, scop pentru care l-a cooptat alături pe antreprenorul Ionuț Dumitrescu. Compania are în dezvoltare clădiri cu o suprafață cumulată de 150.000 de metri pătrați ce necesită investiții de 220 milioane de euro. Cel mai avansat este One Tower, parte a One Floreasca City, o investiție de 50 milioane de euro. Clădirea cu 16 etaje va genera chirii anuale de 6 milioane de euro și va avea o valoare de piață de 90 milioane de euro, potrivit dezvoltatorilor.


Investitorii mai lucrează la complexul One Verdi Park, care va cuprinde un turn de birouri și unul de locuințe. Proiectul este amplasat în apropiere de complexul sportiv al fostului tenismen Dinu Pescariu.
One Herăstrău Office

One Herăstrău Office


One Herăstrău Office

One Herăstrău Office

Pe terenul de 5,8 hectare al fostei fabrici Ventilatorul, One United Properties vrea să ridice 80.000 de metri pătrați de birouri, o investiție de 130 milioane de euro. Complexul, denumit One Cotroceni Park, va mai avea și 100.000 de metri pătrați de locuințe și spații comerciale.

Omul de afaceri Ionuț Dumitrescu, care s-a asociat anul trecut cu One United pentru a le dezvolta divizia de birouri, mai deține, alături de Omer Susli, și clădirea de birouri One Victoriei Center din centrul Bucureștiului, cumpărată anul trecut cu 17,5 milioane de euro de la One United, tranzacție prezentată în exclusivitate de Profit.ro, și clădirea de birouri One North Gate din Pipera, care a devenit sediu pentru grupurile One United și Element Industrial (a lui Ionuț Dumitrescu).

Tranzacție: One United a cumpărat de la Conarg o clădire de birouri, înțelegere de 15 milioane euro

viewscnt
Afla mai multe despre
one united properties
conarg
one herastrau office