Wallberg Properties a încheiat etapa I a proiectului Sunnyville Residence din Brașov și începe faza II cu aproape 4 milioane euro de la Piraeus Bank

Wallberg Properties a încheiat etapa I a proiectului Sunnyville Residence din Brașov și începe faza II cu aproape 4 milioane euro de la Piraeus Bank
scris 23 apr 2018

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties, controlat de antreprenorul Valentin Morar, a încheiat prima etapă a proiectului Sunnyville Residence din Brașov, început în 2015, 81 din cele 83 de apartamente fiind contractate și urmând să fie predate noilor proprietari.

Dezvoltatorul pregătește acum lucrările de construcție la a doua fază a proiectului, clădirea Garden, totalizând aproape 100 de unități. Valoarea proiectului depășește 6,2 milioane de euro.

Faza II a proiectului cuprinde 27 studiouri, 57 de apartamente cu 2 camere, 11 unități cu 3 camere și 2 apartamente cu 4 camere. Clădirea va fi construită în 18 luni, astfel încât toate apartamentele contractate să fie predate până la finalul anului 2019. Pentru această etapă, dezvoltatorul beneficiază de o finanțare de 3,9 milioane de euro de la Piraeus Bank.

Bucureștiul a sărit pragul de 1 milion de angajați. Un sfert sunt ȋn clădiri de birouri moderne CITEȘTE ȘI Bucureștiul a sărit pragul de 1 milion de angajați. Un sfert sunt ȋn clădiri de birouri moderne

Sunnyville Residence va fi completat de alte două clădiri totalizând 180 de apartamente planificate pentru a intra în fază de execuție în prima parte a anului 2019.

Wallberg Properties reunește un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul arădean Valentin Morar, activ pe piețele locale din 2004. 

Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza și Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca și un proiect finalizat in anul 2012 in Brașov, cu peste 150 000 de mp construiți la o valoare de piață estimată la peste 90 de milioane de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
brasov
wallberg properties