Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties a finalizat investiții de peste 18 milioane de euro în Arad și Brașov și se uită spre Timișoara

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties a finalizat investiții de peste 18 milioane de euro în Arad și Brașov și se uită spre Timișoara
scris 15 mar 2018

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties, controlat de antreprenorul Valentin Morar, anunță finalizarea a două investiții care depășesc 18,6 milioane de euro, Arad Plaza și Bourgeois Residence Arad, precum și faza I de dezvoltare a proiectului Sunnyville din Brașov. 

Arad Plaza este un proiect imobiliar cu o valoare estimată la 12 milioane de euro, compus din 107 apartamente. Componentei rezidențiale i se adaugă o suprafață de 1.200 metri pătrați pentru spații de birouri premium având la bază conceptul SoHo - small office home office. Tot în Arad a fost finalizat și proiectul Bourgeoise Residence, un anamblu de lux de tip boutique cu 15 apartamente, având o valoare de 1.2 milioane de euro.

Wallberg Properties a finalizat în 2017 și faza I a celui de-al treilea proiect major al companiei, Sunnyville din Brașov care prevede 320 de apartamente. Prima clădire  este compusă din 83 de apartamente, tranzacționate în proporție de 96%. Totodată, dezvoltatorul pregătește faza II a proiectului.

ANALIZĂ Zona Barbu Văcărescu – Pipera din Capitală intră într-o nouă etapă, fiind anunțate investiții de 1 miliard euro CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Zona Barbu Văcărescu – Pipera din Capitală intră într-o nouă etapă, fiind anunțate investiții de 1 miliard euro

Wallberg Properties are în plan începerea unor noi investiții în această primăvară, în atenția dezvoltatorului fiind Timișoara și Brașov. 

Wallberg Properties reunește un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul arădean Valentin Morar, activ pe piețele locale din 2004. Grupul Wallberg Properties este format din Onessa Contractors, Wallberg Real Estate Properties, Imo Management Contractor & Developer, Walberg West Project si Imo Management.

Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza și Bourgeoise Residence finalizate recent, un proiect de vile din Cluj-Napoca si un proiect finalizat in anul 2012 in Brasov, cu peste 150 000 de metri pătrați construiți la o valoare de piață estimată la peste 90 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
wallberg properties
arad
investitii
imobiliare