Wallberg Properties inaugurează ansamblul rezidențial Arad Plaza, investiție de 12 milioane euro

Wallberg Properties inaugurează ansamblul rezidențial Arad Plaza, investiție de 12 milioane euro
scris 13 iun 2018

Dezvoltatorul imobiliar Wallberg Properties, deținut de omul de afaceri arădean Valentin Morar, a finalizat proiectul Arad Plaza, compus din trei corpuri cu o suprafață de peste 20.000 metri pătrați construiți și care cuprinde 107 apartamente cu două, trei, patru camere, lofturi și penthouse-uri și peste 1.200 metri pătrați de birouri de tip SOHO – small office home office. 

Investiția s-a ridicat la 12 milioane de euro, fiind finanțată cu 4 milioane de euro de Garanti Bank.

Franciza de agenții imobiliare Re/Max își extinde rețeaua cu încă trei birouri și are în plan 5 deschideri în iulie CITEȘTE ȘI Franciza de agenții imobiliare Re/Max își extinde rețeaua cu încă trei birouri și are în plan 5 deschideri în iulie

Wallberg Properties a dezvoltat peste 100.000 de metri pătrați în ansambluri rezidențiale în Arad, Cluj și Brașov, cu investiții de peste 40 de milioane de euro.

Compania este deținută de omul de afaceri arădean Valentin Morar. Grupul de companii Wallberg Properties a rezultat în urma divizării grupului Bermo.

Compania mai are în derulare un proiect de locuințe la Brașov.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
wallberg properties
arad plaza