5 to go își pregătește intrarea într-o nouă țară, cu un proiect ambițios

5 to go își pregătește intrarea într-o nouă țară, cu un proiect ambițios
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2023

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat în 2015 de Radu Savopol și Lucian Bădilă, își pregătește intrarea în în Bratislava, Slovacia, cu un proiect ambițios de 50 de locații într-o perioadă de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News

Intrarea în Slovacia este pregătită pentru începutul anului viitor.

EXCLUSIV Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări

Odată cu dezvoltarea constantă a sistemului de franciză, 5 to go a atins un număr total de 500 de cafenele deschise local, dintre care 84 doar pe parcursul anului 2023, și este deja prezent cu cel puțin o locație în 105 orașe din România, acoperind astfel 40% din țară. 

În acest an au fost deschise sau sunt în curs de deschidere aproximativ 50 de cafenele.

Tranzacție: RAP Tronic Process Engineering preia Kogaion. “Gândurile noastre se îndreaptă către cucerirea piețelor externe.” CITEȘTE ȘI Tranzacție: RAP Tronic Process Engineering preia Kogaion. “Gândurile noastre se îndreaptă către cucerirea piețelor externe.”

Cifra de afaceri la nivel de grup a ajuns la 11,5 milioane de euro în primul trimestru.

În perioada imediat următoare vor fi deschise două noi cafenele în Ungaria, unde în 2022 a fost deschisă primul spațiu, devenind astfel a patra piață internațională, alături de Marea Britanie, Franța și Belgia. 

Este pregătită intrarea și în Bulgaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele